Home > concurs > Romina Agapi a făcut duș în mijlocul Bucureștiului, la mare înălțime.

Romina Agapi a făcut duș în mijlocul Bucureștiului, la mare înălțime.

Cel mai tare concurs al verii “cite priviri ai vrea sa atraga pielea ta” initiat de Dove si revista Tabu s-a incheiat astazi, cand Romina Agapi, de 24 de ani, Masteranda in Dreptul Afacerilor a facut dus timp de o ora in Piata Universitatii, chiar la kilometrul zero. Ea este castigatoarea concursului, devenind astfel una dintre ambasadoarele Dove.

Romina s-a spalat cu gelul de dus Dove Visible Care cu Nutrium Moisture intr-o cabina suspendata de o macara, langa fantana de la Universitate. Initial cabina ar fi trebuit ridicata la 4 metri inaltime, dar in final distanta a fost marita la 5 metri.

In tot acest timp Romina a fost in legatura cu Daniel Buzdugan si Mihai Morar de la Radio Zu, dar si in direct pe internet prin live streaming.
Astfel, Piata Universitatii s-a animat de zeci de spectatori care au filmat si au fotografiat, intre 9:00 si 10:00 dimineata, o fata curajoasa si lipsita de prejudecati. Cine a vrut sa prinda un taxi nu prea a avut sorti de izbanda in aceasta ora. Cat despre pacientii si personalul spitalului Coltea, acestia au urmarit dusul Rominei amuzati.

Dupa acest act de curaj Romina va fi vedeta unui pictorial in revista Tabu si va merge intr-o excursie de 5 stele la un spa de lux din Barcelona, oferita de Dove.

“Acest eveniment este modul in care Tabu si Dove au atras atentia asupra importantei ingrijirii corpului vostru. In toata campania am jonglat cu nuante fine ale notiunilor de ingrijire, incredere in tine, curaj si spirit ludic. O fata care n-are masuri de top model, nici dorinta de a fi vedeta de televiziune, a fost purtatoarea noastra de cuvint. Ii multumim Rominei Agapi pentru curajul ei,” spune Cristina Bazavan, radactor sef Tabu.

Intrebata cum i s-a parut experienta, Romina a declarat: “A fost minunat. Va invit sa incercati si voi aceasta experienta. Totul a fost excelent. Prin gestul meu as vrea sa le  reamintesc tuturor femeilor ca este esential sa se ingrijeasca,” a declarat aceasta.

Tabu a demonstrat inca o data ca are cele mai curajoase cititoare,  realizeaza cele mai imposibile lucruri, surprinzandu-si publicul si nu se va opri aici. 

Articole asemanatoare
Câştigă unul dintre cele 2 seturi Klorane!
Castiga una dintre cele 5 carti: Ultima cursa spre Woodstock de Colin Dexter!
La 9 ani, Quvenzhané Wallis este cea mai tânără actriţă nominalizată vreodată la Oscar
Trimite codul castigator la 1283

Comenteaza acest articol

Romina Agapi a făcut duș în mijlocul Bucureștiului, la mare înălțime.

by realitatea   1 min
0