Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Rona Hartner, aniversare specială în familie

Actrița, cântăreața și vedeta de televiziune, care a participat la câteva reality-showuri cunoscute a sărbătorit zilele acestea un an de la logodnă. Pentru că Rona Hartner și partenerul ei Herve Camilleri au împlinit un an de căsătorie și a publicat un mesaj special pe rețelele de socializare.
“Azi pe 2 noiembrie într-un cadru restrâns am spus Da în fața lui Dumnezeu!!! Eram după 6 luni de Chimio terapie și nu mai aveam forță să fac încă o petrecere de nuntă!! așa că am sunat 3 Prieteni și ceva familie și le-am spus mâine ne căsătorim la Sfântul Mina vă aștept!!! Și mergem unde vreți voi. Ei au spus: fiți liniștiți de Nunta voastră și stați ca doi porumbei împreună !!! așa că în seara de nuntă am fost amândoi cu lumânări aprinse cu flori și un dineu superb și a fost o seară unică!!!

cununie rona hartneram vrut să fie liniștea noastră cu Dumnezeu pentru a pleca împreună la acest drum … făcusem pe 5 octombrie cea mai mare petrecere pe coasta de Azur și am vrut să fim liniștiți și sobri și reculEși la cununia religioasă și așa a fost. Va pupăm cu drag”, a scris actrița. Apoi a publicat și un mesaj în franceză. “Aujourd’hui Dieu nous aș mis des couronnes sur la țețe !!! dans la sobriété dans la paix on aș dit Oui dans une église Ortodoxe !!! Car Freres nous sommes et on sent deja que Dieu îl participe a notre vie et fait route avec nous !!! Merci Jesus Christ”.

ARTICOLE SIMILARE

Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei

Tabu Tabu

Celebritati nascute pe 3 iulie!

realitatea

Modelul fără picioare urcă pe podium la New York Fashion Week la doar 9 ani

Andreea Damian

Claudia Pătrășcanu, mesajul unei mame care luptă pentru copii ei

Tabu Tabu

Singura înregistrare a piesei Nothing Compares 2 U cântată de Prince e incredibilă

realitatea

14 modele de case diferite care se găsesc în țările din întreaga lume (Partea II)

realitatea

Scrie un comentariu