Tabu
Image default
lifestyle

RONA HARTNER pleaca in direct din emisiunea SIMONEI GHERGHE

RONA HARTNER, actrita din “Gadjo Dillo”, a trecut in 1999 printr-o experienta limita, fiind acuzata de Vadim Tudor cum ca ar fi fost amanta presedintelui de atunci, Emil Constantinescu. Aseara, la emisiunea Simonei Gherghe, scena s-a repetat oarecum.
Rona Hartner a fost invitată la ”Acces direct”, pentru a discuta despre zvonurile legate de mutarea ei înapoi în România. Situația a luat o turnură total neașteptată însă, după ce actrița din ”Asfalt tango” si alte filme a acceptat să vizioneze imaginile de la emisiunea ”Marius Tucă Show”, în care Corneliu Vadim Tudor o jignea, spunându-i că este ”prostituată, stripteuză și amanta lui Emil Constantinescu”. Atunci, artista i-a arătat degetul mijlociu lui Vadim Tudor, s-a ridicat de pe scaun și a plecat din studio.
Figura s-a repetat și în emisiunea Simonei Gherghe, Rona Hartner părăsind platoul, nu înainte de a-i reproșa prezentatoarei că au fost date doar declarațiile lui Corneliu Vadim Tudor, iar replicile ei au fost tăiate.
”Ați dat numai ce a zis el, pe mine m-ați tăiat. La revedere”, a izbucnit actrița, către prezentatoare.
La rândul ei, Simona Gherghe a ținut să sublinieze faptul că o apreciază pe invitata ei ca actriță și că imaginile au fost difuzate cu acordul ei.
“Dacă nu voia să difuzăm materialul nu îl difuzam, dar am întrebat-o. Eu chiar o stimez, este o actriță talentată”, a comentat după incident Simona Gherghe.

Mai mult: Audiența de la ACCES DIRECT a rămas INTERZISĂ! Rona Hartner a plecat din studio! Vezi ce i-a REPROȘAT SIMONEI GHERGHE! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

“Open your City” cu Heineken!

Află cum îți poți găsi rapid un bărbat plin de bani

realitatea

La doar opt luni de la nunta si insarcinata, Marijuana si-a parasit sotul!

Cum arata Andreea Berecleanu cand a debutat!

ANCA RUSU – “Printesa Polonic” – s-a maritat in secret …cu fostul sot al Albertinei!

Femeia de care Inna s-a indragostit! A lansat-o in cariera si acum ii este greu sa se desparta de ea!

Scrie un comentariu