Home > Agenda > Ronaldo, noul ambasador la PokerStars!

Ronaldo, noul ambasador la PokerStars!

Ronaldo, legenda fotbalului brazilian, a fost invitat la Barcelona la un turneu de poker, în cadrul celui mai mare festival de poker anual din Spania, turneul PokerStars European Poker Tour (EPT).

Ronaldo, care s-a alăturat recent celor de la PokerStars în calitate de ambasador al mărcii, a intrat în turneul freeroll cu premii de $5.000 la „Masa fenomenului” (Mesa de „el Fenómeno”), avându-i ca oponenţi pe jucătorii de poker online spanioli Jose Luis Saez din Madrid, Vicente Delgado din Malaga şi Manuel Correas din Cordoba. Au participat şi membrii echipei Team PokerStars Pros Vanessa Selbst, Leo Margets, Andre Akkari, Bertrand „ElkY” Grospellier şi campionul mondial din 2010, Jonathan Duhamel. Selbst a câştigat evenimentul şi va dona premiul de 5.000 de euro în scopuri caritabile.

Cel cunoscut sub numele simplu de „Ronaldo” este considerat de mulţi drept unul dintre cei mai mari fotbalişti ai tuturor timpurilor şi a câştigat numeroase premii în cei 19 ani de carieră sportivă. El se alătură unui grup impresionant de vedete ale sportului care au devenit reprezentanţi ai echipei PokerStars, cum ar fi Rafa Nadal, superstarul tenisului spaniol, hocheista olimpică Fatima Moreira de Melo şi schiorul suedez Marcus Hellner, câştigător al aurului olimpic. Cu o personalitate extrem de competitivă, aceşti jucători sunt pasionaţi de provocările şi emoţia pe care le-o oferă jocul de poker.

 „Încerc întotdeauna să dau tot ce am mai bun în ceea ce fac, şi în fotbal şi în viaţă. Jocul de poker este o nouă provocare de care sunt încântat. Cred că există multe asemănări între fotbal şi poker – ai nevoie de multă disciplină mentală, exerciţiu şi antrenament”, a declarat Ronaldo.

După „Masa fenomenului”, Ronaldo a concurat într-un al doilea turneu, de $2.000, în formatturbo No limit.

Articole asemanatoare
Sărbătoritul zilei de 22 septembrie
O fostă iubită a lui Ronaldo și sosia lui au făcut un film xxx

Loading...

Comenteaza acest articol

Ronaldo, noul ambasador la PokerStars!

by   1 min
0