Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Rose Leslie şi Kit Harington au devenit părinți

Actorii Rose Leslie şi Kit Harington, cunoscuţi din serialul „Game of Thrones”, au devenit părinţi. Cuplul are un băiețel, a confirmat un reprezentant pentru revista People.

La trei ani după ce s-au căsătorit, actorii în vârstă de 34 de ani și-au întâmpinat primul copil. Page Six a publicat marţi mai multe fotografii realizate în Londra, în care Leslie apare ţinând la piept nou-născutul.

Vedem un tătic zâmbitor ținând ferm mâna soției sale care, la rândul ei, își mângâie bebelușul nou-născut aflat într-un portbebe. „Sunt foarte foarte fericiți”, confirmă reprezentantul cuplului. Dacă sexul copilului a fost dezvăluit, prenumele copilului nu este încă cunoscut.

Leslie şi Harington, în vârstă de 34 de ani, au anunţat în luna septembrie a anului trecut că aşteaptă primul copil. În iunie 2018, Rose Leslie şi Kit Harington s-au căsătorit la Rayne din Inverurie, iar petrecerea a avut loc într-un castel din Aberdeenshire.

Cei doi, care au jucat în serial rolurile îndrăgostiţilor Jon Snow şi Ygritte, s-au întâlnit pe platourile de filmare în 2012. Logodna lui Kit Harington cu Rose Leslie a fost anunţată în septembrie 2017.

ARTICOLE SIMILARE

Ai spune că în 2019 măcar artistic vorbind putem promova incluziunea. N-ai să vezi

Dora Constantinovici

Ce se întâmplă în corpul tău după ce bei un pahar de must

Andreea Damian

Miss Africa de Sud este noua Miss Univers

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 72. Să votezi de două ori este FURT, dar acum s-a rezolvat!

Andreea Damian

O colecție rară de bijuterii Chanel va fi scoasă la licitație

Ciocîrlan

Vedete nascute pe 29 august!

realitatea

Scrie un comentariu