Tabu
PEOPLE Slider

Motivul pentru care Rosie Huntington-Whiteley nu se grăbește să se mărite cu Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul mondial. Sunt împreună de 8 ani și au un fiu în vârstă de 16 luni. Însă asta nu i-a convins pe niciunul să meargă la altar. Motivul l-a explicat chiar fotomodelul de 31 de ani într-un interviu acordat revistei People.

„Totul va fi la timpul potrivit. Amândoi ne-am concentrat pe cariere, dar am vorbit Și despre nuntă. Nu este o prioritate uriaşă pentru noi, acum suntem atât de fericiţi. Cred că ar fi amuzant să facem asta când băieţelul nostru va mai creşte puţin. Aşa va fi şi el implicat la nunta noastră”, a declarat Rosie, conform People.

Cei doi s-au logodit în 2016 și plănuiau să se căsătorească anul trecut, însă au amânat nunta pentru că Rosie a rămas însărcinată. Fiul cuplului, Jack Oscar Statham s-a născut pe 24 iunie 2017.

Rosie Huntington-Whiteley nu contentește să-și laude partenerul de viață, despre care spune că este un tată nemaipomenit. „Se trezeşte la 5 dimineaţă, doar ca să mai dorm eu o oră în plus. Este foarte grijuliu cu cel mic. Sunt foarte norocoasă, Jason este un partener grozav”, a spus Rosie. Aceasta a declarat totodată că îşi doreşte o familie numeroasă şi că vrea să mai facă copii.

ARTICOLE SIMILARE

Cum se distrează Dani Oțil și Ruby cu partenerii în carantină

Tabu Tabu

Emilia Clarke, la un pas de moarte. Imagini rare de pe patul de spital

Andreea Damian

Omul-Păianjen va rămâne în Universul Cinematografic Marvel

Andreea Damian

Freida Pinto refuză să mai joace într-un film de Woody Allen

Andreea Damian

Top 7 motive pentru care insala femeile!

realitatea

Cine e vedeta care a reușit în timp record să slăbească peste 20 de kg

Tabu Tabu

Scrie un comentariu