Home > Fashion > Rosii ca focul sa-ti surada norocul

Rosii ca focul sa-ti surada norocul

Rosul a fost dintotdeauna admirat, insa, paradoxal, de cele mai multe ori evitat. Explicatia “Imi place, dar nu e pentru mine” a intrat demult in cartile de istorie a cliseelor si nu pare ca vrea sa iasa.

Iar daca o pata de culoare de proportiile unei rochii lungi de gala poate inhiba, alternativa alearga oportunist inspre noi in picioarele modelelor de pe catwalk. Pantofii! In fiecare sezon, designerii propun modele noi, insa aceeasi culoare e omniprezenta in majoritatea prezentarilor. Rosul!

Nu ai nevoie de un fashion expert pentru a-ti spune cat de mult iti poate inveseli tinuta un pantof rosu si nici de un psiholog, sa-ti spuna cat de mult te poate inveseli si pe tine.

Si pentru ca sunt extrem de sexy, atrag atentia de la distante ani-lumina si-ti puncteaza perfect vestimentatia monocroma (si nu numai), pentru un look senzational cu efort minim, e musai sa ai macar o pereche. Designul il alegi tu.

Cred ca toate fetele au visat macar o data sa fie in pantofii lui Dorothy din “Vrajitorul din Oz”, asa ca spor la shopping! Alege perechea potrivita de pe Fashionavecpassion.ro .

Articole asemanatoare
Rihanna și Adam Selman lansează o colecție de lenjerie „Jucăușe, dulci și sexy”
lenjerie intimă
Noile branduri de lenjerie intimă redefinesc cuvântul „sexy”
Elizabeth Hurley își pune fiul de 15 ani s-o fotografieze în bikini
Transmite mesajele potrivite prin alegerea culorilor pentru lenjeria sexy!

1 Response

  1. Novica

    Da, romancele noastre nu prea indraznesc sa poarte lucruri colorate si iesite din tiparele clasicului.
    Pantofii colorati si accesoriile exotice sunt mai greu de asortat si de aceea desi sunt achizitionate cu mare entuziasm, de cele mai multe ori nu sunt purtate de teama de a nu da gres in asortarea lor.
    Pe http://www.novica.ro veti gasi bijuterii inedite care pot fi purtate in orice ocazii si cu orice fel de vestimentatie.

Comenteaza acest articol

Rosii ca focul sa-ti surada norocul

by   1 min
1