Home > Lifestyle > Stiri > ROXANA NEMES explica DIETA cu care a slabit 10 kg! FOTO

ROXANA NEMES explica DIETA cu care a slabit 10 kg! FOTO

Roxana Nemes era foarte suparata! Cantareta nu mai suporta fotografiile in care aparea cu cateva kilograme in plus si nu mai digera deloc spusele apropiatilor ca e cam plinuta si rochiile nu i se mai potrivesc ca odinioara.

Ambitioasa, blondina a vrut sa demonstreze ca problema cu greutatea a fost doar o intamplare si a slabit in 30 de zile nu mai putin de 10 kilograme! “Toata lumea care ma vedea la televizor spunea ca m-am ingrasat! Ajunsese sa ma enerveze situatia, asa ca a trebuit sa iau masuri!”, a declarat Roxana Nemes pentru WOWbiz.ro.

Cantareata recunoaste ca nu a mancat prea mult, doar ceva usor, care sa-i potoleasca foamea. “De Sarbatori, eu am muncit foarte mult si am avut foarte multe concerte. Atunci cand toata lumea manca piftie, sarmale, cozonac sau friptura de porc, eu am baut fresh-uri si am mancat nuci, mai ales intre mese! E adevarat, am mai ciugulit si din preparatele de Sarbatori, dar doar am gustat, atat! In plus, am baut foarte multa apa, chiar si dimineata pe stomacul gol, pentru ca ajuta la digestie!”, a mai spus Roxana, care a mai punctat si un alt lucru important ce a ajutat-o sa slabeasca: “nu m-am mai stresat si, de aceea, am dat jos atatea kilograme, intr-un timp atat de scurt!”.


Comenteaza acest articol

ROXANA NEMES explica DIETA cu care a slabit 10 kg! FOTO

by   1 min
0