Home > Lifestyle > Roxana Ciuhulescu a plecat din PRO supărată! Află motivul!

Roxana Ciuhulescu a plecat din PRO supărată! Află motivul!

Roxana Ciuhulescu (34 de ani) a părăsit trustul care a făcut-o vedetă după o colaborare de 13 ani. Prezentatoarea ne-a mărturisit că a luat decizia după ce şefii PRO TV i-au mutat emisiunea pe un post cu audienţe mult mai mici.

Roxana Ciuhulescu, realizatoarea emisiunii “ProMotor”, şi-a anunţat în urmă cu două zile demisia de la postul Pro TV. Chiar dacă a fost una dintre cele mai dificile decizii din viaţa sa, blonda de 1,98 metri inaltime intenţiona de aproape 18 luni să facă acest pas.

“Când prinzi rădăcini într-un loc e foarte greu să pleci şi, practic, să-ţi părăseşti a doua familie. Au trecut deja două săptămâni de când m-am despărţit de colegii mei şi mă simt ca un orfan, însă dorinţa de a evolua în ceea ce fac e mult mai mare”, ne-a declarat Roxana.

Hotărârea de a părăsi televiziunea a venit odată cu mutarea emisiunii “ProMotor” de pe postul PRO TV pe Sport.ro.

“Odată cu această schimbare am pierdut un public foarte numeros, însă, din păcate, Adrian Sârbu (n.r. – managerul trustului PRO) nu a vrut să ţină cont de părerea mea în acel moment. Nu m-a contactat nimeni de când am plecat, lucru ce îmi întăreşte decizia şi mai mult”, a mai spus Roxana pentru Libertatea.

Articole asemanatoare
ROXANA CIUHULESCU, dezvaluire la un an de la PLECAREA din PRO TV
Roxana Ciuhulescu nu mai poate avea copii! Apeleaza la fertilizarea in vitro
Roxana Ciuhulescu a IZBUCNIT în LACRIMI, în direct la TV! “Ştia că VA MURI”
ROXANA CIUHULESCU, aşa cum nu te aşteptai să o vezi! Reacţia ei: “DEPRAVATĂ???”

Loading...

Comenteaza acest articol

Roxana Ciuhulescu a plecat din PRO supărată! Află motivul!

by   1 min
0