Tabu
PEOPLESlider

Roxana Hulpe a devenit mamă! „Dumnezeu ne-a trimis o minune”

Prezentatoarea de știri Roxana Hulpe a devenit mamă.

Miercuri, 1 februarie, ea a adus pe lume primul său copil, o fetiță perfect sănătoasă, care a primit din partea medicilor nota zece la naștere, și care va purta numele Zora.

Venirea pe lume a fetiței a adus o adevărată bucurie atât pentru Roxana, cât și pentru soțul ei, Bogdan: ”Știam că viața mă iubește, simțeam asta, dar acum Dumnezeu m-a prins în brațele Lui cu totul. Asta simt. Simt că s-a întâmplat cea mai mare dintre minuni: să dau viață. Sunt cu adevărat fericită și recunoscătoare pentru tot ceea ce trăiesc”, a spus prezentatoarea de știri în urmă cu câteva luni, după ce a aflat că este însărcinată.

Extrem de fericită și emoționată, Roxana a declarat, imediat după naștere, că venirea pe lume a Zorei a purtat-o printr-un carusel de emoții: ”Zora, fetița răsăritului de nota 10, ne-a făcut cea mai mare bucurie a lumii. A adus soarele odată cu ea, ieri, pe 1 februarie, și ne-a luminat inimile. Dumnezeu ne-a trimis o minune și îi multumim pentru toată dragostea aceasta nespus de mare pe care o simțim eu și soțul meu, dar și familiile noastre și prietenii. Este minunea care din primele ore ne-a trecut printr-un carusel de emoții atât, atât de intense și e doar începutul. Mi-am dorit doar să vină sănătoasă și le mulțumesc tuturor oamenilor care știu că s-au rugat alături de noi. Le mulțumesc și medicilor cu ajutorul cărora a venit pe lume micuța gălăcioasă și minunată!”.

ARTICOLE SIMILARE

Amazon plăteşte 25 de milioane de dolari pe documentarul despre Rihanna

Andreea Damian

Andra, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată

Tabu Tabu

Bărbat arestat în legătură cu moartea lui 2Pac, ucis în urmă cu aproape 30 de ani 

Andreea Damian

De ce Prințul George poartă întotdeauna pantaloni scurți

Andreea Damian

Uptown Esthetics, clinica medicală unde vei simți tinerețea pe pielea ta! Trăsăturile naturale, redefinite de luxul suprem

Tabu Tabu

Bella Hadid și Rihanna reînvie această tunsoare din anii 2000

Andreea Damian

Scrie un comentariu