Tabu
Image default
PEOPLESlider

Roxana Hulpe s-a măritat însărcinată! Primele imagini de la eveniment

Roxana Hulpe, prezentatoare de ştiri la Pro TV, s-a căsătorit, sâmbătă, 3 septembrie, cu Bogdan Rădulescu, la o lună după ce a fost cerută în căsătorie.

De ceva timp, Roxana Hulpe trăieşte o poveste de dragoste cu Bogdan Rădulescu, omul de afaceri care i-a oferit inelul de logodnă chiar la festivalul UNTOLD 2022, pe care îl organizează la Cluj-Napoca. La doar o lună a venit şi nunta, în acest week-end, într-un local de lângă lacul Tarnița, judeţul Cluj.

Graba cu care cei doi s-au căsătorit şi au făcut şi nunta, deşi relaţia lor este destul de recentă, ar putea fi explicată prin faptul că vedeta de la Pro TV ar fi gravidă! Imaginile de la nuntă o arată pe Roxana Hulpe cu o burtică destul de măricică.

Vedeta s-a iubit timp de mai mulţi ani cu celebrul bucătar Alex Petricean. Poreclit „D’Artagnan”, bărbatul a devenit cunoscut după participarea sa la prima ediție MasterChef, unde a ieşit pe locul al treilea. Cei doi au format un cuplu din 2018, iar în 2020 ar fi trebuit să facă nunta, dar au amânat evenimentul din cauza pandemiei, iar apoi s-au despărţit.

ARTICOLE SIMILARE

Maratonista și-a alergat cei trei copii și a depășit un record mondial

Andreea Damian

Michael Jackson, acuzat de pedofilie într-un nou documentar

Andreea Damian

Ioana Ginghină, emoții pentru fiica ei Ruxandra

Tabu Tabu

Avicii a lăsat părinților, moștenitorii lui legali, o avere colosală

Andreea Damian

Inchirieri masini – optiunea cea mai profitabila pentru o vacanta reusita!

realitatea

O studentă coase gratuit măşti transparente speciale pentru persoanele surde

Andreea Damian

Scrie un comentariu