Home > ROXANA IONESCU s-a cuplat cu un sportiv, fostul iubit al GIULIEI! AFLA cu cine!

ROXANA IONESCU s-a cuplat cu un sportiv, fostul iubit al GIULIEI! AFLA cu cine!

Fost iubit al Giuliei Anghelescu, handbalistul român în vârstă de 27 de ani Marius Novanc și-a serbat ziua de naștere în weekend, într-un club din Capitală. Printre invitați s-a numărat și Mama Natură, ”liberă de contract” de câteva luni, de când a divorțat de soț. La un moment dat, Roxana Ionescu s-a apropiat de Marius și au încins un dans pasional, dând astfel motive de bârfă celor prezenți. ”Idila” lor a ajuns în presă, ziarele scriind că sportivul ar fi cea mai nouă cucerire a blondei. Nici vorbă însă, ține Mariussă contrazică gura lumii, deși recunoaște că Roxana este o femeie pe gustul său.

„Eu sunt sportiv, stau mai mult pe la Bacău. Roxana este la Bucureşti, ocupată cu filmările. O relaţie la distanţă nu ar funcţiona. Noi ne cunoaştem, dar nu este nimic între noi. Roxana este genul meu de femeie, însă asta nu înseamnă că avem o relaţie. De ziua mea am dansat cu ea, dar şi cu restul fetelor prezente. Mergi în club să dansezi şi să te simţi bine. Dacă ar fi ceva între noi, am vorbi, deoarece nu este ceva de care să ne fie ruşine. În prezent sunt singur şi disponibil”, a spus Marius pentru ziarul ”Ring”.

Roxana Ionescu a devenit cunoscută în urmă cu 10 ani, ca dansatoare în echipa „Ciao, Darwin!”, show prezentat de Dan Negru. Aici s-a ales cu porecla „Mama Natură”, datorită bustului impresionant. În 2004 a apărut într-un pictorial în „Playboy”, iar în 2011 a participat la emisiunea „Dansez pentru tine”. Câteva luni mai târziu a fost aleasă coprezentatoare la „Vocea României”, iar mai nou a reintrat în ringul de la „Dansez pentru tine”, înlocuind-o pe Monica Davidescu, grav accidentată la un picior.

Mai mult: Sportivul cu care a fost surprinsă ”Mama Natură” rupe tăcerea: ”Roxana Ionescu este genul meu de femeie” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

ROXANA IONESCU s-a cuplat cu un sportiv, fostul iubit al GIULIEI! AFLA cu cine!

by   1 min
0