Home > ROXANA IONESCU sustine ca nu traieste cu partenerul de la “Dansez…”, desi acesta s-a mutat la ea

ROXANA IONESCU sustine ca nu traieste cu partenerul de la “Dansez…”, desi acesta s-a mutat la ea

George, partenerul ei de la “Dansez pentru tine”, a devenit, pentru Roxana Ionescu, fratele pe care nu l-a avut niciodata. Impresionata de povestea lui, vedeta va face tot ce-i sta in putinta sa-i croiasca un viitor tanarului care i-a intrat la suflet.
S-a nascut intr-o familie cu sapte copii, din Dorohoi. Cu un tata violent şi bolnav, George, ca cei mai mulţi dintre fratii lui, nu a avut sansa unei copilarii normale, ajungand intr-un centru de plasament. O parte din fratii lui nu au rezistat in orfelinat si au fugit, iar una dintre surori si-a pierdut viata.
Acum, insa, dupa ce a castigat concursul ‘Dansez pentru tine”, viata lui George Boghian s-a schimbat la 180 de grade, iar viitorul lui se anunta a fi unul promitator, mai ales ca Roxana Ionescu se va ocupa personal sa-l ajute, in Bucuresti: “Toata viata lui George este un troller. El doar atat are. Daca eu nu-l luam la mine, el ajungea sa doarma pe strazi. Eu nu am putut sa asist la acest lucru. Parintii mei au fost foarte incantati de initiativa mea si chiar mi-au spus ca aveau de gand sa-l ia ei acasa. M-am bucurat cand am vazut ca am gandit la fel. George si-a lasat deocamdata bagajul la mine si s-a dus la Dorohoi ca sa-si mai rezolve cateva probleme si sa-si ia niste acte de care are nevoie in Bucuresti. Chiar tata se va duce sa-l ia de la gara, cand va ajunge in Bucuresti”, a povestit Roxana, pentru CANCAN.ro.
Cu banii castigati la “Dansez” ii vom lua o casa in Bucuresti. Din ianuarie o sa incepem sa cautam. Si am vorbit cu el sa se inscrie si la facultate aici. O sa stabilim tot de indata ce ajunge el in Bucuresti. Facem sarbatorile impreuna. De Craciun mergem acasa la parintii mei, iar de Revelion probabil o sa petrecem cu echipa de la Buftea. Prietenele mele si-au facut deja planuri si pleaca fiecare pe undeva. Eu nu pot sa cred ca unii s-au gandit ca am o relatie cu George. Nu se pune problema de asa ceva, e mai mic decat mine cu opt ani, chiar nu e cazul. dar m-am gandit ca aici, unde traiesc eu, poate sa traiasca si el”, a mai povestit Roxana.

Comenteaza acest articol

ROXANA IONESCU sustine ca nu traieste cu partenerul de la “Dansez…”, desi acesta s-a mutat la ea

by   1 min
0