Tabu
Image default
lifestyle

ROXANA IONESCU – cu ce frumoasa SE SARUTA? Foto fara echivoc!

Privindu-le formele generoase, care lesne le-ar putea recomanda pentru o confruntare cu frumoasele României, nu ai zice că Roxana Ionescu (27 de ani), alias “Mama Natură”, şi Cocuţa (Andra Gheorghe), în vârstă de 28 de ani, coregrafa ei la “Dansez pentru tine”, nu au descoperit încă reţeta-minune care să-l ţină aproape de ele pe bărbatul ideal.

Singure în viaţa sentimentală, protagonistele sărutului lesbi, oferit unei întregi ţări, se confesează una alteia că nu ar avea noroc la bărbaţi. Pe când se antrenau asiduu în cantonamentul de la Buftea, Roxana şi Cocuţa găseau întotdeauna timp să discute, printre altele, şi despre viaţa lor sentimentală.

S-au sărutat pe scenă şi au câştigat

Nu o dată, mai în glumă, mai în serios, ele le-au mărturisit colegilor de platou că totul ar fi perfect în viaţa lor dacă ar avea acasă cu cine să împartă bucuriile: “Nu avem noroc la bărbaţi, ce mai! Băieţii frumoşi şi de calitate nu se lipesc de noi”.

Şi, probabil, ca să arate tuturor cât de tare le lipseşte un partener de viaţă, mai ales acum, în pragul Sărbătorilor de Iarnă, dar şi cât de lipsite de inhibiţii sunt, “Mama Natură” şi coregrafa ei, Cocuţa, au dorit să şocheze pe ringul de dans, cu sărutul lor pe gură. Respectivul moment din concursul “Dansez pentru tine” (PRO TV) a cântărit greu, căci Roxana a reuşit să ia marele premiu de 60.000 de euro.

Roxana Ionescu a divorţat de fostul soţ după o căsnicie de şase ani

Roxana Ionescu a avut, până anul acesta, o căsnicie aparent fericită, alături de Laurenţiu, care a durat mai bine de şase ani. Vestea că cei doi anunţau divorţul, la începutul acestui an, i-a lăsat fără grai pe fanii ei. Roxana a mărturisit că ruptura s-a produs din cauza faptului că Laurenţiu nu a fost o fire deschisă şi că niciodată nu şi-a dorit un copil cu ea. În plus, fiecare avea alte planuri de viaţă.

Cocuţa s-a iubit cu doi dansatori din emisiune

Cocuţa a reuşit să-i impresioneze, cu bustul ei apetisant, pe mai mulţi colegi de la “Dansez pentru tine”. La un moment dat s-a vehiculat ştirea că ea ar trăi o poveste de dragoste cu Claudiu Campo, fost concurent. Însă, paparazzii unei reviste de scandal au surprins-o în tandreţuri şi cu şarmantul Melnic Dima, din trupa de balet a lui Edi Stancu

Mai mult: Roxana Ionescu şi coregrafa ei, Cocuţa, s-au sărutat pe scenă: “Nu avem noroc la bărbaţi!” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Volumul Isus intre talhari. Scrieri de istoria artei si a culturii

realitatea

Adele, gest obscen la Gala Brit Awards – FOTO si VIDEO

realitatea

BARBIE UMANA. Cum arata papusa vie in costum de baie! FOTO

Suri Cruise e obligată să se joace doar cu copii scientologi

realitatea

Bianca Rus nu mai plange ca e grasa. Ce metoda de slabire a gasit!

„Arunci cu umbră”, mesajul transmis de artiști despre violența domestică

Andreea Damian

Scrie un comentariu