Tabu
Image default
lifestyle

ROXANA IONESCU in grup de swingeri cu Traistariu, Mihai Albu si Simona Florescu!

Roxana Ionescu face parte dintr-un grup de swingeri cu Traistariu, Mihai Albu si Simona Florescu! Roxana Ionescu a acceptat să joace într-un film realizat de MediaPro, aşteptat cu nerăbdare de fanii ei, având în vedere spumosul scenariu. Ea va fi partenera lui Mihai Albu, proaspăt divorţat, ambii având rol de swingeri care adoră să facă sex cu un alt cuplu de vedete, format din Mihai Trăistariu şi Simona Florescu.

Chiar dacă rolul Roxanei nu presupune prea mult efort actoricesc, vedeta TV a fost recompensată cu aproximativ 5.000 de euro pentru prestaţia sa. Iar înainte de a semna contractul, ea a refuzat, potrivit unor surse din anturajul ei, să filmeze nud în această producţie a cărei premieră va avea loc în toamnă.

Dacă, potrivit scenariului, ei îi place să privească alte cupluri în timp ce fac sex sau chiar să li se alăture, Roxana a mărturisit că, în viaţa reală, nu are astfel de plăceri: “Nu aş face niciodată sex în grup”, a declarat Roxana pentru Libertatea. În ceea ce-l priveşte pe partenerul său, Mihai Albu, el a filmat scenele fierbinţi cu Roxana, dar şi cu celălalt cuplu, format din Mihai Trăistariu şi Simona Florescu, la o săptămână după ce a depus actele de divorţ de Iulia Albu. Numai că el bătuse palma cu producătorii filmului cu două luni înainte de a anunţa că va deveni burlac, aşa că nu a fost o decizie luată la minut, ca să îi facă în ciudă fostei partenere de viaţă

După ce a terminat filmările, Roxana şi-a tras două tatuaje. Pe gât are inscripţionate cuvintele “sănătate”, “iubire” şi “noroc”, iar la încheietura mâinii şi-a scris “o femeie independentă”. Acestea vor dispărea însă peste câteva săptămâni, dat fiind faptul că Mama Natură a optat pentru desenele cu hena.

Mai mult: Plătită «să facă sex» cu Albu şi cu Trăistariu – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Coco avant Chanel, un ecran văduv de feminitate

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Ilinca Vandici, pusă pe tuşă la Antena 2

David Beckham, designer la Adidas

realitatea

Castiga 6 sedinte VelaShape II oferite de Elos Beauty Clinic

Parfumul altor vremuri: de vorba cu Marie Helene Rogeon

realitatea

Scrie un comentariu