Tabu
Image default
BEAUTY

ROXANA NEMES – fara lenjerie sub rochia de seara! FOTO!

Prezentă la ziua de naştere a lui Liviu Vârciu, Roxana Nemeş a purtat o rochie neagră, scurtă şi mulată. Ineditul ţinutei a fost dezvăluit chiar de cântăreaţă în emisiunea “Acces direct”: “La rochiţe nu se poartă lenjerie, pentru că îţi rămâne urmă şi se vede urât”.
De altfel, Roxana Nemeş nu este la primul episod fără chiloţei. Provocată de invitatele la petrecerea de burlăciţă a Nicoletei Luciu şi nedorind să piardă pariul, Roxana Nemeş şi-a dat jos lenjeria intimă în plină stradă, apoi a executat un dans lasciv în prezenţa fetelor.
Roxana Nemeş este din Târgu Mureş, a lucrat ca model, a studiat jurnalismul, iar apoi s-a lansat în muzică, avându-l ca impresar chiar pe iubitul ei, Radu Groza. A aparut într-un videoclip al trupei Activ (“Lucruri simple”), în 2007, iar un an mai târziu a pozat în revista FHM şi a luat premiul Miss Popularitate în cadrul concursului Miss Romania Forever Living Products. În 2010, ea a participat şi la “Next Diva”, unde a renunţat la haine pentru un pictorial în care a imitat-o pe Mariah Carey.

Mai mult: Roxana Nemeş nu lasă loc de interpretări: “La rochiţe NU SE POARTĂ LENJERIE” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Creme pentru ochii obositi

Atelierul de înfrumusețare Noblezza

realitatea

Bella Hadid este cea mai frumoasă femeie din lume

Andreea Damian

Cum sa te machiezi pentru fotografii reusite

realitatea

BOSS THE SCENT for her surprinde esenta seductiei

realitatea

Oja Twilight

realitatea

Scrie un comentariu