Home > beauty > ROXANA NEMES – fara lenjerie sub rochia de seara! FOTO!

ROXANA NEMES – fara lenjerie sub rochia de seara! FOTO!

Prezentă la ziua de naştere a lui Liviu Vârciu, Roxana Nemeş a purtat o rochie neagră, scurtă şi mulată. Ineditul ţinutei a fost dezvăluit chiar de cântăreaţă în emisiunea “Acces direct”: “La rochiţe nu se poartă lenjerie, pentru că îţi rămâne urmă şi se vede urât”.
De altfel, Roxana Nemeş nu este la primul episod fără chiloţei. Provocată de invitatele la petrecerea de burlăciţă a Nicoletei Luciu şi nedorind să piardă pariul, Roxana Nemeş şi-a dat jos lenjeria intimă în plină stradă, apoi a executat un dans lasciv în prezenţa fetelor.
Roxana Nemeş este din Târgu Mureş, a lucrat ca model, a studiat jurnalismul, iar apoi s-a lansat în muzică, avându-l ca impresar chiar pe iubitul ei, Radu Groza. A aparut într-un videoclip al trupei Activ (“Lucruri simple”), în 2007, iar un an mai târziu a pozat în revista FHM şi a luat premiul Miss Popularitate în cadrul concursului Miss Romania Forever Living Products. În 2010, ea a participat şi la “Next Diva”, unde a renunţat la haine pentru un pictorial în care a imitat-o pe Mariah Carey.

Mai mult: Roxana Nemeş nu lasă loc de interpretări: “La rochiţe NU SE POARTĂ LENJERIE” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

ROXANA NEMES – fara lenjerie sub rochia de seara! FOTO!

by   1 min
0