Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Roxana Vancea, prima declarație după ce a devenit mamă

Roxana Vancea a născut un băieţel în urmă cu două zile, iar acum face și primele declarații după naștere.

Vedeta a născut la un spital de stat, natural, iar băiețelul său a cântărit 3.200 de grame. „Sunt bine, am născut natural, fără epidurală, fără nimic. Că bunica. Bebele a cântărit la naștere 3,200 kg și are 51 de centimetri. Este sănătos. Sănătoasă sunt și eu. Am născut la stat, la Spitalul Filantropia. Doamne ajută! Vreau acasă!”, a spus Roxana Vancea pentru Click!.

Dragoș Paiu, soţul vedetei, susține că e foarte emoționant și abia așteaptă să își vadă fiul față-n față, dar şi să-și strângă iubita în brațe!

Cum s-a pregătit pentru sosirea bebelușului

„La început, bebele va sta cu noi în cameră, să îl putem monitoriza non-stop. I-am luat un pătuț, pe care îl vom pune lângă patul nostru. În rest, am luat doar strictul necesar. Mai am multe de achiziționat. Milan i-a ales un cărucior, o scoică pentru mașină, o măsuță de înfășat cu cădiță, eu mi-am ales un ham, să pot pleca cu el peste tot și a mai primit foarte multe cadouri de la Ranbir, managerul lui Dragoș, cel care va fi naș”, a spus Roxana Vancea pentru VIVA!.

Nașterea a decurs fără probleme, deși Roxana a avut o sarcină cu risc. „Eu am avut probleme cu sarcina și toată sarcina am avut un inel din acela de îți ține colul închis. Doctorița mi l-a dat jos aseară și din momentul în care se dă inelul ăla jos, pot să nasc oricând. Am înțeles că, având colul atât de scurt, nu o să am un travaliu foarte lung, dar sper să mă apuce într-un moment în care să ajung repede la spital”, a declarat Roxana Vancea, la un pot de televiziune, chiar înainte de naștere.

ARTICOLE SIMILARE

Ziua Culturii Naționale | Maraton de spectacole-lectură

Ciocîrlan

Foamea ne afectează capacitatea de a lua decizii

Andreea Damian

Daniela Crudu A AJUNS PIELE ŞI OS: “Parcă este SOMALEZĂ!”.

RECENZIE: Paris Hilton, Fat Jewish și Slut Whisperer – circul ambulant de milioane de dolari de pe net

Dora Constantinovici

Ar trebui să bem whisky în baie, așa cum face Gwyneth Paltrow?

realitatea

Macaulay Culkin a vorbit despre prietenia sa cu Michael Jackson

Andreea Damian

Scrie un comentariu