Tabu
Image default
PEOPLE

Roxen și-a schimbat look ul pentru o reclamă

Concurenta noastră de la Eurovision de anul acesta își continuă drumul în muzică și înregistrează succes după succes atât în țară, cât și în străinătate. După ce a participat pe 16 mai la evenimentul special organizat de Eurovision, “Shine a light”, a fost solicitată de o firmă pentru a face reclamă la vopsea de păr.

roxen par violet
roxen par violet

Solista noastră și-a schimbat culoarea părului și s-a făcut mov în cap, filmând chiar și pentru o reclamă. Însă pentru acest lucru a fost plătită regește, fiind acum o vedetă ascultată peste hotare. “A fost o decizie spontană. Când am văzut catalogul de culori, am rămas blocată la culoarea pe care o am acum, pur și simplu m-am îndrăgostit de ea. Și nu a fost o decizie greșită deloc. Mă bucur tare mult că am făcut această schimbare, sunt încântată de ea”, a povestit actrița într-un interviu. Chiar dacă Eurovision nu va mai avea loc în 2020, Roxen va rămâne reprezentanta României anul viitor, însă până atunci, așa cum a promis, continuă să promoveze piesele pe care le-a cântat anul acesta în Selecția Națională și, cu precădere, “Alcohol You”, melodia aleasă de public și juriu.

roxen look nou par violet
roxen look nou par violet

Piesă este extrem de apreciată în străinătate, iar în acest moment are rezultate foarte bune în Suedia, Norvegia și Olanda, unde este în Viral 50 pe Spotify. De asemenea, și reprezentanți media din țări precum Spania, Croația, Bulgaria, Grecia, Polonia, Turcia, Australia și Columbia au fost interesați să o cunoasă mai bine pe Roxen și să promoveze piesa Alcohol You.

ARTICOLE SIMILARE

Mărturisirea neașteptată a Mădălinei Ghenea despre bărbați și căsătorie

Tabu Tabu

Piesă nouă de la Freddie Mercury – Time Waits For No One

Andreea Damian

Antonia foarte îngrijorată din cauza fiicei sale care e în Italia

Tabu Tabu

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

realitatea

Schimbare spectaculoasă pentru Deea Maxer! Ce mult a slăbit vedeta (FOTO)

Andreea Damian

Era una dintre cele mai sexy artiste, acum e de nerecunoscut. Transformare radicală după ce a devenit mamă FOTO

Andreea Damian

Scrie un comentariu