Tabu
Image default
PEOPLE

Roxen și-a schimbat look ul pentru o reclamă

Concurenta noastră de la Eurovision de anul acesta își continuă drumul în muzică și înregistrează succes după succes atât în țară, cât și în străinătate. După ce a participat pe 16 mai la evenimentul special organizat de Eurovision, “Shine a light”, a fost solicitată de o firmă pentru a face reclamă la vopsea de păr.

roxen par violet
roxen par violet

Solista noastră și-a schimbat culoarea părului și s-a făcut mov în cap, filmând chiar și pentru o reclamă. Însă pentru acest lucru a fost plătită regește, fiind acum o vedetă ascultată peste hotare. “A fost o decizie spontană. Când am văzut catalogul de culori, am rămas blocată la culoarea pe care o am acum, pur și simplu m-am îndrăgostit de ea. Și nu a fost o decizie greșită deloc. Mă bucur tare mult că am făcut această schimbare, sunt încântată de ea”, a povestit actrița într-un interviu. Chiar dacă Eurovision nu va mai avea loc în 2020, Roxen va rămâne reprezentanta României anul viitor, însă până atunci, așa cum a promis, continuă să promoveze piesele pe care le-a cântat anul acesta în Selecția Națională și, cu precădere, “Alcohol You”, melodia aleasă de public și juriu.

roxen look nou par violet
roxen look nou par violet

Piesă este extrem de apreciată în străinătate, iar în acest moment are rezultate foarte bune în Suedia, Norvegia și Olanda, unde este în Viral 50 pe Spotify. De asemenea, și reprezentanți media din țări precum Spania, Croația, Bulgaria, Grecia, Polonia, Turcia, Australia și Columbia au fost interesați să o cunoasă mai bine pe Roxen și să promoveze piesa Alcohol You.

ARTICOLE SIMILARE

Lidia Buble, în conflict cu tatăl ei din cauza iubitului cubanez

Andreea Damian

Nicolas Cage vorbește despre Halloween, filmul Primal și dragostea lui pentru pisici

realitatea

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă

Andreea Damian

Mario Fresh a împlinit 21 de ani – cum a fost sărbătorit solistul

Tabu Tabu

9 vedete ale caror nume reale sunt diferite de cele de scena

realitatea

VIDEO | Întâlnire surpriză pentru Anamaria Prodan! Cine a venit în România s-o vadă pe celebra impresară

Tabu Tabu

Scrie un comentariu