Tabu
Image default
FASHION

Roz fucsia, culoarea pe care o vom vedea peste tot la nunți în 2022

Îndrăzneață și curajoasă, această culoare va fi o nuanță preferată de multe femei pentru participarea la diferite evenimente, al căror sezon este pe cale să înceapă.

Versace a prezentat la show-ul de duminică, 6 martie, 48 de ținute roz all-fucsia pentru toamna-iarna 2022-2023. După câteva luni de așteptare și doi ani zguduiți de Covid, sezonul nunților se deschide – în sfârșit – iar acest trend, pe care l-am văzut atât la prezentările de modă, cât și la Zendaya sau chiar Sarah Jessica Parker, nu va scăpa.

Vioi, electrizant, prinde instantaneu lumina și sporește un ansamblu mai sobru. Câteva modele de la prezentările de modă pariziene sau milaneze din sezoanele precedente au îmbrăcat și ele această culoare. Din show-ul Jacquemus de primăvară-vară 2020, care a avut loc într-un câmp de lavandă, ne amintim de acest blazer roz fucsia, cu un detaliu verde fluorescent, din care ne putem inspira astăzi. În colecția Versace toamna-iarna 2021, o rochie mini însoțită de pantofi cu platforma, văzută pe Bella Hadid, a fost nuanțată cu această culoare energizantă.

În monocrom sau în bloc de culoare, celebritățile și pasionatele de stilul stradal asociază rozul fucsia cu culori strălucitoare, cum ar fi roșu sau negru intens. Este cazul modelului Alessandra Ambrosio, într-o rochie roz Frazar Harisson cu fundă neagră din satin inspirată de designerul Elsa Schiapparelli. Actrița Emma Stone a făcut din asociația roșu-roz marca ei comercială la începutul anilor 2010, în special la Gala Met 2014. În cele din urmă, influencerul norvegian Nina Sanbech mizează pe amestecuri îndrăznețe de roz fucsia și portocaliu sau albastru electric.

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Fashion 3D

realitatea

Street fashion: Calina

realitatea

Kanye West doborât de critici la primul său show de modă

realitatea

La Miami Beach a avut loc show-ul casei de modă Victoria’s Secret

realitatea

Jurnalul unei fashioniste: Colectia lui Yohji Yamamoto indoliata de volatilizarea vanzarilor de sute de milioane de euro

realitatea

Kate Moss, Lady Gaga si Naomi Campbell pe ID

realitatea

Scrie un comentariu