Tabu
Image default
PEOPLE Video

Ruby a lansat videoclipul în care apare alături de bunica ei

După ce și-a surprins fanii cu una dintre cele mai îndrăznețe colaborări pentru piesă „Rapido”, care în doar 48 de ore de la lansare ocupă locul 1 în Trending, Ruby lansează alături de Shift piesa „Limonada”, un single fresh, potrivit zilelor în care „soarele topește stradă”. Și în care apare și mamaia ei de 82 de ani.

ruby si mamaia ei
ruby si mamaia ei

Compusă de Șerban Cazan, Shift și Roland Kiss, „Limonada” este o piesă plină de energie, iar videoclipul regizat de Kobzzon, surprinde o poveste cool și funny din care nu lipsește seducția, jovialitatea și Ruby, artista care știe cum să își cucerească de fiecare dată publicul și să se reinventeze pentru fiecare proiect al său. „«Când soarele topește strada, cea mai bună-i Limonada». Încă una de la mine cu Shift Baby, nu pot să fiu decât fericită. Cât a mai rămas din vară, distrați-vă și răcoriți-vă cu o limonadă rece”, declară artista. În urmă cu două săptămâni, Ruby a lansat alături de Florin Salam și Costi Ioniță „Rapido”, single care a cucerit Marea Britanie, Germania, Spania și Italia și a adunat peste 6 milionane de vizualizări pe canalul de YouTube al artistei. Piese precum „Nu caut iubiri” (feat. Uzzi), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), “Condimente” (feat. Nosfe), „Îți

mamaia lui ruby
mamaia lui ruby

]mulțumesc” (împreună cu A.U) și „Invizibil” (împreună cu Shift) au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music. Compozitor și producător de succes, Shift și-a început drumul către topurile muzicale, în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlist-urile de radio, TV și club. Au urmat hituri precum „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele” (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s UP și Connect-R) și „Urcă și coboară” (feat. Ruby). În acest videoclip nu numai că apar foarte mulți prieteni ai vedetei dar apare și mamaia Gherghina a solistei. Femeia de 82 de ani care a avut grijă de solistă are câteva apariții de guest star.

ARTICOLE SIMILARE

Ellie White și soțul ei au făcut coronavirus! Ce se întâmplă cu copii lor

Tabu Tabu

Roger Waters speră la mai mulți copii salvați din zonele de conflict

realitatea

Hailey Baldwin s-a dezlănţuit la adresa haterilor de pe Instagram

Andreea Damian

Foto de colecție: cum arăta actorul Emilian Oprea în tinerețe

Tabu Tabu

Holograma lui Whitney Houston a început turneul în Europa

Andreea Damian

Acuzații grave la adresa dermatologului vedetelor! Zeci de tinere și-au distrus tenul

Tabu Tabu

Scrie un comentariu