Tabu
Image default
BEAUTY

Ruj: cele 3 tendințe de vară

În acest sezon, optează pentru nuanțe strălucitoare și luminoase pe buze pentru a afișa un zâmbet strălucitor.

Foarte ușor de adoptat, aceste tonuri au și avantajul de a sublima toate tonurile pielii, de la cel mai deschis la cel mai întunecat. Va trebui pur și simplu să adaptezi textura la forma buzelor. Deci, dacă buzele sunt subțiri, optează pentru un finisaj strălucitor care să dea iluzia unei guri mai pline. Dacă buzele tale sunt dimpotrivă foarte pline, alege roșu mat care să reflecte mai puțină lumină.

Începe prin aplicarea unui fond de ten lichid și anticearcan pentru a uniformiza ușor tenul. Apoi aplică pe vârful frunții un bronzant. Folosind un creion de aceeași culoare cu buzele, redesenează contururile gurii. Concentrează-te spre interior pentru a aduce un voal ușor de culoare. Evidențiază-le cu puțin luciu.

Propunerea Balmain

După ce ai ascuns roșeața tenului, pune în valoarea gura cu o nuanță roșie. Desenează contururile cu un creion de aceeași nuanță ca rujul. Mai întâi pe arcul lui Cupidon, apoi spre colțuri. Încheie cu buza inferioară. Colorează interiorul cu roșu intens. Pentru a corecta orice imperfecțiuni, utilizează un mic corector la capătul unui tampon de bumbac.

O altă variantă propusă de experți ar fi următoarea: mai întâi, iluminează tenul cu o cremă nuanțată și puțin roz aplicat pe vârful pomeților. Redefinește ușor sprâncenele pentru a intensifica aspectul și aplică puțin rimel pe gene. Aplică rujul direct pe buze, insistând asupra buzei superioare. Strânge buzele pentru a distribui materialul. Ușor de realizat, acest machiaj se adaptează la toate tonurile pielii.

ARTICOLE SIMILARE

Studiu: Somnul de frumusete te face mai atragatoare

Teo Trandafir A SLABIT foarte mult si arata fantastic in rochie!

Teodora Mares: 3 solutii pentru a te mentine tanara si fara riduri

Cosmetice care trebuie evitate in perioada sarcinii

Top 5: celebrităţi cu manichiură extravagantă

Iulia Albu, FEMEIA CU MUSTAŢĂ ! Vezi CUM A REUŞIT SĂ ŞOCHEZE!

Scrie un comentariu