Home > Lifestyle > Runscapes sau cum sa alergi spre vacanta perfecta

Runscapes sau cum sa alergi spre vacanta perfecta

De obicei, oamenii merg in vacanta sa se relaxeze. Insa ce faci atunci cand preferi o relaxare activa, cu exercitii fizice si sesiuni de alergat la rasarit? Dai o fuga prin lume cu Runscapes, prima agentie de evenimente care imbina vacantele in locuri exotice cu activitatea sportiva.

De cate ori nu ti s-a intamplat sa iti lipseasca miscarea in vacanta? De multe ori, atunci cand plecam in concediu, obisnuim sa iesim din ritmul cu care eram obisnuiti zi de zi. Trei oameni din Bucuresti au creat vacanta ideala pentru cei care vor sa se mentina in forma si atunci cand calatoresc. Asa s-a nascut Runscapes, prima agentie de evenimente care organizeaza “mini-maratoane turistice”, excursii care imbina vizitarea unor orase si locuri interesante din lume cu activitati sportive.

“Combinatia de calatorie si miscare e ceva firesc, cele doua pasiuni se contopesc natural. Ulterior am realizat ca nu suntem singurii care iubesc sa calatoreasca si sa alerge, ci ca exista mii de alti romani ca noi. Doar ca nu se gandise inca nimeni sa puna una langa alta cele doua pasiuni. Asta face Runscapes, redefineste vacanta perfecta ca pe un mariaj benefic intre natura si cultura, intre sport si descoperirea destinatiilor.”, este de parere Diana, co-fondator Runscapes.

In decembrie, echipa Runscapes fuge in Thailanda

Pentru luna decembrie, Diana, Cristina si Andrei, cei trei fondatori Runscapes, au planuit o vacanta de vis intr-un loc exotic si te invita sa descoperi cele mai nebanuite zone ale Thailandei, intr-o escapada care imbina un program turistic cu activitati sportive.

Beach running, snorkeling, kayaking, island hopping, caving, trekking, sunt doar cateva dintre activitatile pe care ai ocazia sa le incerci in cele 10 zile petrecute pe taramuri exotice: “Vom vizita 10 insule din 3 provincii ale Thailandei, vom alerga pe drumuri cunoscute doar de localnici si ne vom face stadioane insorite din plajele tropicale de pe coasta acestei bucati de paradis.”, mai spune Diana.

Mai multe detalii despre costul si programul excursiei gasiti pe www.runscapes.ro si pe pagina de Facebook: www.facebook.com/Runscapes

Articole asemanatoare
vancață
10 filme despre călătorii care te vor face să te simți ca în vacanță
munte
Unde vă puteți relaxa primăvara la munte?
claudia ghitulescu la dubai
Ce sexy e Claudia Ghițulescu după divorț. Ce a făcut vedetă în luna lui mărțișor
Cum să-ți îmbunătățești sănătatea mentală prin fitness

Comenteaza acest articol

Runscapes sau cum sa alergi spre vacanta perfecta

by realitatea   1 min
0