Home > Agenda > stiri > Russell Crowe, criză de isterie în direct la radio

Russell Crowe, criză de isterie în direct la radio

Russell Crowe a făcut o adevărată criză de nervi în timpul unui interviu la BBC Radio 4. Totul a început din momentul în care prezentatorul radio l-a întrebat pe Crowe de ce a folosit accentul irlandez pentru a-l interpreta pe Robin Hood. Atunci Russell a izbucnit: "Ai urechile moarte, chiar ai urechile moarte dacă tu crezi că ăsta e accent irlandez!! BIP BIP!!!!".

Reporterul a încercat să îl calmeze pe actor, dar acesta și-a pierdut complet cumpătul și orice ar fi fost întrebat revenea la problema accentului. "Sunt șocat de treaba asta!!! E ridicol să-mi spui că e irlandez!". Gazda emisiunii nu și-a pierdut cumpătul și a încercat în continuare să calmeze atmosfera întrebându-l dacă accentul are influențe din nordul Angliei. În momentul respectiv Russell s-a ridicat și înainte de a pleca furios din emisiune a zis: "Nu!!!! Are influențe din Italia, nu ți-ai dat seama? BIP BIP!!".

Articole asemanatoare
Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată
Kate Moss a descoperit secretul tineretii vesnice
Chris Brown ar putea ajunge la inchisoare, acuzat de jaf
Whitney a fost fotografiata in cosciug, purtand bijuterii in valoare de 500.000$ – FOTO

Loading...

Comenteaza acest articol

Russell Crowe, criză de isterie în direct la radio

by realitatea   1 min
0