Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Ruth Wilson spune că a părăsit serialul The Affair din cauza scenelor nud și a mediului „foarte toxic”

La mai bine de un an după ce Ruth Wilson a părăsit The Affair, date noi vin să ne lumineze despre presupusele motive din spatele ieșirii bruște a vedetei din casting.

În august 2018, actrița, în vârstă de 37 de ani, care a jucat-o pe Alison Lockhart în serial, a declarat pentru The New York Times într-un profil că „nu are voie să vorbească” despre ceea ce a făcut-o să renunțe la emisiune. “Există o poveste complicată”, a spus ea la acea vreme, într-un interviu. Într-o nouă poveste publicată recent de The Hollywood Reporter, persoane din interior susțineau că Wilson s-a opus filmării unora dintre scenele nud des întâlnite din emisiune, mai ales atunci când i s-a părut inutil să fie dezbrăcată.

Se pare că una dintre scenariste, Sarah Treem a făcut presiuni pentru ca actrițele să fie dezbrăcate tot mai mult, mergând până la complimente precum „arăți foarte bine” sau „hai acum că toată lumea te așteaptă”, genul de lucruri pe care cei de pe platourile de filmare le percepeau că sună ca „ceva ce ar spune un bărbat libidinos din anii ’50.” „Mediul a fost foarte toxic”, a adăugat unul dintre martorii acestor discuții rămas anonim.

Trem a negat acuzațile spunând că „și-a dedicat întreaga viață profesională să scrie și să vorbească despre problemele femeilor” și că motivul pentru care a creat The Affair a fost „să arate modul în care experiența feminină de viață este atât de diferită de cea masculină.“

Cu toate acestea, ceva, ceva s-a întâmplat căci o altă sursă care a fost prezentă la filmări a declarat pentru că Wilson a refuzat să filmeze o scenă de „viol”, drept pentru care s-a recurs la o filmare cu o altă actriță care să o dubleze. De asemenea, se pare că ar fi existat o cină de grup la care au participat creatoarea serialului Girls – Lena Dunham, producătorul executiv The Affair, Jeffrey Reiner și alții. Se presupune că Reiner ar fi arătat o imagine sexy a lui Ruth Wilson celorlalți și ar încercat să o convingă pe Dunham să o determine pe Wilson să-și „arate țâțele” în serial. Wilson a formulat o plângere adresată companiei Showtime, în februarie 2017, cu privire la presupusul comportament al lui Reiner, afirmând că compania permite un „mediu de lucru ostil”. Cu toate acestea, Showtime a afirmat că are „un mediu sigur pentru ca [actorii] să își facă cel mai bine jobul”, a declarat un reprezentant Showtime.

După toate discuțiile Wilson nu s-a mai întors la filmări pentru sezonul 4 din The Affair, personajul ei fiind omorât într-o crimă violentă.

ARTICOLE SIMILARE

Cele 8 lucruri pe care milenarii ar trebui să le facă în 2019

Andreea Damian

Showcasing Romanian Avant-garde Art

Un artist a ilustrat cum serviciile secrete ne supraveghază smartphone-urile

realitatea

Cafeaua de după-amiază ne tulbură într-adevăr somnul?

Andreea Damian

Ei sunt câştigătorii Romanian Music Awards 2013!

Meghan Markle i-a ascuns prințului Harry, până în ziua nunții, un amănunt foarte important

Andreea Damian

Scrie un comentariu