Tabu
BEAUTY Slider

Rutina de frumusețe a Irinei Shayk

Irina Shayk

Irina Shayk a dezvăluit toate secretele rutinei sale de frumusețe într-un interviu acordat în timpul Săptămânii Digitale a Vogue Italia.

Primul lucru pe care îl face superbul model rus atunci când se trezește este să bea un pahar cu apă fierbinte și lămâie. Rutina de înfrumusețare a Irinei este un amestec perfect care include creme de față de lux și dispozitive foarte renumite, dar și remedii făcute în casă, învățate chiar de la mama și bunica din Rusia.

Irina Shayk preferă un machiaj simplu, rapid și natural

Irina Shayk i-a dezvăluit toate detaliile rutinei sale de frumusețe Samirei Larouci în timpul unei sesiuni speciale pe Instagram, în cadrul primei săptămâni digitale a frumuseții Vogue Italia.

Supermodelul, îndrăgit de Versace, Tisci și Rihanna (aceasta din urmă a ales-o să fie unul dintre protagoniștii celui de-al doilea show-eveniment Savage X Fenty pe care îl puteți vedea pe Amazon Prime Video), nu sare peste niciun pas din regimul ei de îngrijire a pielii.

În ceea ce privește machiajul, bruneta a recunoscut că preferă un machiaj simplu, rapid și natural. Trebuie să aibă Skin Fetish de Pat McGrath și crema colorată Heaven On Main Street, un brand de frumusețe verde.

ARTICOLE SIMILARE

Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle

Andreea Damian

Anatomia unei genţi: Gucci Jackie 1961

Andreea Damian

Iordaniei i s-a cerut să înceteze cu pedepsele cu închisoarea aplicate femeilor care nu se supun

realitatea

Celebrităţi care au renunţat la cariera de la Hollywood pentru o viață normală

Andreea Damian

Nestlé nu poate pretinde că apa publică și îmbuteliată de corporație este „serviciu public”

realitatea

Coafura vată-de-zahăr

realitatea

Scrie un comentariu