Tabu
BEAUTY

Rutina de îngrijire a pielii – Tips-uri de toamnă

Încă de la începutul sezonului putem observa modificări vizibile la nivelul pielii. Tenul este mai uscat şi mai sensibil, de aceea este necesară o schimbare a rutinei de îngrijire a pielii.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să schimbi crema uşoară, de vară, cu una puternic hidratantă, care să îţi revitalizeze pielea. Important este ca atunci cănd pleci de acasă, să aplici o cremă cu SPF 15, pentru a-ţi proteja pielea de razele UV.

Investeşte într-o cremă pentru mâini şi pentru cuticule. Datorită faptului că temperaturile scad destul de drastic, mâinile şi cuticulele au nevoie de o atenţie specială.

Nu uita de buze! La fel ca şi tenul, buzele au nevoie de o hidratare intensă, de aceea e momentul să te „împrieteneşti” cu balsamul de buze.

Hidratează-ţi pielea de la înterior spre exterior, consumând multe lichide în aceste luni, ale sezonul rece. Practic, în această toamnă, te poţi orienta către ceaiurile herbale, ale căror efecte se pot observa şi la exterior, obţinând o piele strălucitoare, cu aspect sănătos.

Tu ce schimbi în rutina zilnica de îngrijire a pielii?

ARTICOLE SIMILARE

Anda Adam a slabit noua kilograme in doua saptamani!

Afla de la experti cum sa acoperi cearcanele

realitatea

Rosie Huntington-Whiteley este imaginea noului parfum Burberry Body

realitatea

3 comentarii

Rutina de îngrijire a pielii – Tips-uri de toamnă | Elodia 19 October 2011 at 18:57

[…] Tabu […]

Răspunde
bubble 3 February 2012 at 10:23

Hello, this is a nice write-up. You receive my vote for this and also I will bookmark this blog now.

Răspunde
Keen 26 March 2012 at 17:03

Eu am comandat de pe lleulvoa si vin f repede. Tot de acolo am luat si cel mai bun exfoliant pt ten, suki pure. Dar trebuie sa platesti transport si e destul de mult prin curier. Noi am luat in ideea de a incerca produse noi sa le luam pe site la un moment dat, dar mai dureaza pana aducem Kimberly.o sa caut niste creme de zi decente cu SPF la noi si iti trimit pe mail. O perioada am folosit Roche Posay hydralegere cu SPF 15 si mi-a placut.

Răspunde

Scrie un comentariu