Tabu
Image default
BEAUTY

Rutina de îngrijire a tenului, recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle

Doar 2 zile o mai despart de nunta cu Prințul Harry, iar Meghan Markle acordă o atenție deosebită tenului pentru a arăta impecabil în fața altarului. Cosmeticiana ei, londoneza Nichola Joss, a împărtășit câteva din secretele de îngrijire ale tenului, secrete pe care le recomandă de altfel oricărei mirese.

Actrița Meghan Markle (36 de ani) are o rutină de îngrijire a tenului bine pusă la punct cu ajutorul cosmeticianei Nichola Joss, care a sfătuit-o să nu încerce produse sau tratamente faciale noi cu cel puțin o lună înainte de nuntă. Nicola a subliniat importanța acestei rutine și recomandă oricărei femei să-și curețe întotdeauna fața și să-și maseze tenului folosind anumite mișcări ale degetelor.

Experta în skincare a mărturisit că rutina pe care o urmează viitoarea soție a prințului Harry este împărțită în trei: dimineața, seara și în pat, înainte de somn.

Dimineața

  1. Curăță tenul cu un toner de față.
  2. Aplică un serum anti-aging.
  3. Aplică o cremă de zi sau un ulei și masează ușor tenul de la interior spre exterior, pentru a detensiona mușchii faciali, încordați peste noapte.

Seara

  1. Dublă curățare a tenului: prima curățare îndepărtează impuritățile de suprafață și factorii de poluare acumulați de-a lungul zilei, iar a doua curățare se face la un nivel mai profund, curățând porii și reechilibrând nivelul pH-ului.
  2. Pulverizează un toner.
  3. Aplică serumuri anti-aging și o cremă hidratantă cu ingrediente active.

Înainte de culcare

  1. Masează pielea de pe față cu o cremă mai grasă, începând din centrul feței spre exterior și în sus spre păr. Acordă atenție specială zonei mandibulei. Folosind primele două degete, aplică presiune în mișcare începând din zona gâtului spre mandibulă; fă acest lucru de 12 ori. Masează și zona pomeților, pentru a o detensiona mușchii faciali.
  2. Folosind degetele arătătoare, aplică presiune pe puntea nazală, mergând spre sprâncene și de-a lungul lor. Apoi continuă mișcarea coborând sub ochi și apoi revenind pe nas.
  3. În final, masează orice zonă a feței în care simți puncte de tensiune. Continuă de sub urechi către gât și către decolteu.

ARTICOLE SIMILARE

Andra o copiază pe Inna la haine

Tunsori de adoptat dacă ai peste 50 de ani

Andreea Damian

O nouă soluție pentru tratarea acneei, ridurilor și vergeturilor …de la DEMI MOORE

5 paşi pentru o manichiură perfectă, la tine acasă

Pudră Bio de la Bourjois

realitatea

Ora de catifea

realitatea

Scrie un comentariu