Tabu
Image default
BEAUTY

Rutina de îngrijire a tenului, recomandată de cosmeticiana lui Meghan Markle

Doar 2 zile o mai despart de nunta cu Prințul Harry, iar Meghan Markle acordă o atenție deosebită tenului pentru a arăta impecabil în fața altarului. Cosmeticiana ei, londoneza Nichola Joss, a împărtășit câteva din secretele de îngrijire ale tenului, secrete pe care le recomandă de altfel oricărei mirese.

Actrița Meghan Markle (36 de ani) are o rutină de îngrijire a tenului bine pusă la punct cu ajutorul cosmeticianei Nichola Joss, care a sfătuit-o să nu încerce produse sau tratamente faciale noi cu cel puțin o lună înainte de nuntă. Nicola a subliniat importanța acestei rutine și recomandă oricărei femei să-și curețe întotdeauna fața și să-și maseze tenului folosind anumite mișcări ale degetelor.

Experta în skincare a mărturisit că rutina pe care o urmează viitoarea soție a prințului Harry este împărțită în trei: dimineața, seara și în pat, înainte de somn.

Dimineața

  1. Curăță tenul cu un toner de față.
  2. Aplică un serum anti-aging.
  3. Aplică o cremă de zi sau un ulei și masează ușor tenul de la interior spre exterior, pentru a detensiona mușchii faciali, încordați peste noapte.

Seara

  1. Dublă curățare a tenului: prima curățare îndepărtează impuritățile de suprafață și factorii de poluare acumulați de-a lungul zilei, iar a doua curățare se face la un nivel mai profund, curățând porii și reechilibrând nivelul pH-ului.
  2. Pulverizează un toner.
  3. Aplică serumuri anti-aging și o cremă hidratantă cu ingrediente active.

Înainte de culcare

  1. Masează pielea de pe față cu o cremă mai grasă, începând din centrul feței spre exterior și în sus spre păr. Acordă atenție specială zonei mandibulei. Folosind primele două degete, aplică presiune în mișcare începând din zona gâtului spre mandibulă; fă acest lucru de 12 ori. Masează și zona pomeților, pentru a o detensiona mușchii faciali.
  2. Folosind degetele arătătoare, aplică presiune pe puntea nazală, mergând spre sprâncene și de-a lungul lor. Apoi continuă mișcarea coborând sub ochi și apoi revenind pe nas.
  3. În final, masează orice zonă a feței în care simți puncte de tensiune. Continuă de sub urechi către gât și către decolteu.

ARTICOLE SIMILARE

Christy Turlington, colaborare cu Avon

realitatea

Andreea Raicu si-a marit buzele? Fanii au desfiintat-o! “Botul tau e oribil”

Vica Blochina: “Nu am mai fost la dentist de 14 ani!” Uite reteta ei de pasta de dinti

CE DIFERENŢĂ! Cum arată DANIELA GYORFI în pictoriale şi cum arată ÎN REALITATE!

ACTRITA superba care si-a injectat ulei de gatit in fata! FOTO

Barbati versus femei despre ce inseamna un chip perfect

Scrie un comentariu