Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ruxandra Ion a început filmările pentru un nou serial. Ce rol va deține nora ei în noua producție

Au început filmările pentru „Lia“, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion. Producția este o adaptare după drama turcească „Asla Vazgeçmem“.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj.

Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, fosta balerină care a absolvit Şcoala de Balet a teatrului Balşoi din Moscova, Ana Bodea, îi va da viaţă Liei, o tânără de 20 de ani, fiica unui profesor.

După ce își pierde tatăl, se vede nevoită să renunţe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile celebrei şcoli de balet de la Moscova. Fără niciun alt sprijin, Lia decide să vină la singura ei rudă, mătuşa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru.

„Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă, care a trecut prin multe încercări. Cel mai important pentru mine a fost faptul că atât doamna Ruxandra Ion, cât și scenariștii, au venit cu ideea de a crea o punte între mine și Lia, aducând în povestea ei multe situații prin care am trecut și eu. Pentru mine, deși am fost obișnuită de mică să stau zile întregi la repetiții, acest proiect reprezintă o mare provocare, mai ales că un astfel de personaj trece printr-o gamă largă de trăiri şi sentimente“, a dezvăluit Ana Bodea.

Ioana Blaj, cunoscută publicului din mai multre seriale tv, o va interpreta pe Alice, soţia lui Petru Vornicu, care a ajuns în comă în urma unui grav accident provocat chiar de ea, atunci când Petru i-a spus că vrea să divorţeze. Frumoasă, sexy, manipulatoare, egoistă şi extrem de răzbunătoare, Alice recurge la orice e nevoie pentru a-şi atinge scopurile.

ARTICOLE SIMILARE

20.000 de cristale și paiete argintii și 1000 de ore pentru rochia Louis Vuitton purtată de Léa Seydoux

Andreea Damian

A fost confirmat cel de-al treilea film Wonder Woman. Când va fi lansat

Andreea Damian

Nu te-ai fi gândit dar iată, permanentul s-a întors în moda coafurilor anului 2019

realitatea

Cum sa nu-ti lasi relatia distrusa de distanta

realitatea

Grădina mea cu plante medicinale: cele 6 plante pe care să le ai mereu acasă

Andreea Damian

Jane Fonda, arestată la Washington, în timpul unui protest față de schimbările climatice

Andreea Damian

Scrie un comentariu