Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ruxandra Ion a început filmările pentru un nou serial. Ce rol va deține nora ei în noua producție

Au început filmările pentru „Lia“, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion. Producția este o adaptare după drama turcească „Asla Vazgeçmem“.

Protagoniștii noului serial de la Antena 1 sunt Ana Bodea, care îşi face debutul ca actriţă cu acest rol, Ştefan Floroaica, semifinalist Exatlon şi multiplu medaliat la campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu şi actriţa Ioana Blaj.

Absolventă a Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I. L. Caragiale, fosta balerină care a absolvit Şcoala de Balet a teatrului Balşoi din Moscova, Ana Bodea, îi va da viaţă Liei, o tânără de 20 de ani, fiica unui profesor.

După ce își pierde tatăl, se vede nevoită să renunţe la cel mai mare vis al ei, acela de a urma cursurile celebrei şcoli de balet de la Moscova. Fără niciun alt sprijin, Lia decide să vină la singura ei rudă, mătuşa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl va întâlni pe Petru.

„Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă, care a trecut prin multe încercări. Cel mai important pentru mine a fost faptul că atât doamna Ruxandra Ion, cât și scenariștii, au venit cu ideea de a crea o punte între mine și Lia, aducând în povestea ei multe situații prin care am trecut și eu. Pentru mine, deși am fost obișnuită de mică să stau zile întregi la repetiții, acest proiect reprezintă o mare provocare, mai ales că un astfel de personaj trece printr-o gamă largă de trăiri şi sentimente“, a dezvăluit Ana Bodea.

Ioana Blaj, cunoscută publicului din mai multre seriale tv, o va interpreta pe Alice, soţia lui Petru Vornicu, care a ajuns în comă în urma unui grav accident provocat chiar de ea, atunci când Petru i-a spus că vrea să divorţeze. Frumoasă, sexy, manipulatoare, egoistă şi extrem de răzbunătoare, Alice recurge la orice e nevoie pentru a-şi atinge scopurile.

ARTICOLE SIMILARE

Mirela Vaida, mămică pentru a 4-a oară?! Vedeta e pregătită să-și mărească familia

Andreea Damian

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

realitatea

Cum putem salva planeta mâncând picioare de porc și burtă de vacă

Andreea Damian

Inventatorul rasei labradoodle regretă că a dat drumul în lume unui „monstru al lui Frankenstein”

Andreea Damian

Mircea Baniciu și Nicu Covaci au cântat, din nou, pe aceeași scenă VIDEO

Andreea Damian

De pe pistă la Kim Kardashian: ținutele fetiș cuceresc lumea modei

Andreea Damian

Scrie un comentariu