Home > Lifestyle > Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, părăseşte Media Pro

Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, părăseşte Media Pro

Ape tulburi în Media Pro. Pe fondul zvonurilor legate de o posibilă scoatere la vânzare a postului, tot mai multe dintre vedete părăsesc corabia. După ce săptămâna trecută, membrii emisiunii “Serviciul Român de Comedie” au semnat cu Antena 1, aceştia urmând să ţină show-ul în exact aceeaşi formulă la televiziunea din Băneasa, acum trustul primeşte o nouă lovitură.”Mama telenovelelor” de la Acasă TV, Ruxandra Ion, a părăsit echipa din Buftea, conform site-ului paginademedia.ro.

Ruxandra Ion este printre cei mai vechi oameni din PRO, alăturându-i-se echipei încă de la începuturile stației. Prima producție făcută la Pro TV a fost emisiunea pentru copii Abracadabra. Ulterior, a lansat și a condus canalul Acasă TV. A coordonat toate telenovelele lansate de stație, precum Numai iubirea (primul serial de acest gen), Inimă de țigan, Regina – în care diva Loredana Groza a interpretat-o pe Rodia, și State de România. În ultima perioadă, Ruxandra Ion coordona, practic, toate producțiile de ficțiune ale grupului Pro.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/lovitura-pentru-mediapro-mama-telenovele-paraseste-postul-acasa-tv-483552.html#ixzz2uWbhwjjxruxandra_ion_02_ff2a360646

Articole asemanatoare
RUXANDRA ION, “mama telenovelelor”, vorbeste in premiera despre motivele plecarii din trustul PRO
RUXANDRA ION ÎȘI DESCHIDE ȘCOALĂ DE ACTORIE
Ruxandra Ion, despre motivul care a dus la divortul dintre Ducu Ion si sotia lui!
Ilinca Vandici şi Adrian Artene, AFARĂ DE LA ACASĂ TV! Uite cine i-a înlocuit

Comenteaza acest articol

Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, părăseşte Media Pro

by   1 min
0