Home > Agenda > RUXANDRA ION, “mama telenovelelor”, vorbeste in premiera despre motivele plecarii din trustul PRO

RUXANDRA ION, “mama telenovelelor”, vorbeste in premiera despre motivele plecarii din trustul PRO

RUXANDRA ION -”Mama telenovelelor românești”, creatoarea unui număr impresionant de formate tv de succes, a reușit să se reinventeze spectaculos, la modul …academic! 

TABU: Te-ai despărțit de PRO TV și…

RUXANDRA ION: …ruxandra ionLa începutul anului am fost informată, de către noua conducere CME din România, fără a mi se dea foarte multe detalii, că noua politică de programe se construiește pe un număr dramatic scăzut de număr de ore de ficțiune, până la eliminarea serialelor din grila de programe. Nu am înțeles noua strategie dar nu vreau să comentez decizia lor. Pentru că sunt un om care este foarte ancorat în realitatea media nu numai locală, ci și în cea din SUA, Europa și America de Sud (pentru că mă informez, sunt la curent, zilnic, cu tot ceea ce se întâmplă în domeniu), spun numai că niciun canal tv serios care vrea să crească sau să se mențină, nu renunță la ficțiune. Sunt informații publice, faptul ca BBC și-a dublat investiția în ficțiune în 2014, că Netflix investește masiv în ficțiune (în condițiile în care era un simplu purtător, difuzor de filme și seriale); în Spania, Italia, Franța, Nordul Europei, toate canalele comerciale și-au mărit investiția în ficțiune…

Așa că, în aceste condiții, cel mai firesc lucru, cea mai normală decizie era aceea de a mă despărți de CME și de a mă ocupa de propria afacere. Am petrecut mulți ani în acea companie, mă legau locuri, oameni, proiecte. Din fericire, bună parte din echipa pe care mi-am format-o acolo, sunt acum lângă mine, în noile proiecte pe care le dezvolt. Nu pot spune că regret ceva, eu nu trăiesc niciodată în trecut, doar în prezent, pentru a-mi rezolva viitorul iar, orice început, are și-un sfârșit.

Da, pot spune că nu mă bucur atunci când citesc în presă lucrurile care se întâmplă, în acest moment, cu tot ce înseamnă Pro. Au fost niște ani buni petrecuți acolo, niște zile lungi de lucru, niște nopți nedormite. Oricum PRO TV fără Adrian Sârbu și fără toți cei care au plecat în această primăvară, nu mai este PRO TV. E vorba aia românească, “omul sfințește locul” …și oamenii aceia au plecat!

…INTERVIUL INTEGRAL numai in TABU, mai 2014, acum la punctele de distributie a presei!

Articole asemanatoare
randi
Legătura neștiută dintre Randi și Mădălina Bellariu din “Sacrificiul”
Ruxandra Ion, “mama telenovelelor”, părăseşte Media Pro
RUXANDRA ION ÎȘI DESCHIDE ȘCOALĂ DE ACTORIE
Ruxandra Ion, despre motivul care a dus la divortul dintre Ducu Ion si sotia lui!

1 Response

  1. princz katalin

    Salut .Va apreciez hotararea Dv luata si banuiesc ca nu a fost chiar o decizie usoara de luat .De mult timp urmarim telenovele si chiar aceste minunate concerte ,cat de minunat ati reusit sa formati aceste talente tinere,si chiar ati schimbat viata multor adolescenti , i ati educat pur si simplu prin aceste emisiuni si programe pe care le desfasurati si pana in prezent.
    Va doresc din toata inima putere de munca , multa sanatate si nu in ultimul rand sa aveti parte numai de succese atat in viata profesionala cat si in vin viata privata sa aveti parte de bucurii.
    Cu mult respect Katalin .

Comenteaza acest articol

RUXANDRA ION, “mama telenovelelor”, vorbeste in premiera despre motivele plecarii din trustul PRO

by   1 min
1