Home > Sex-Relatii > Ryan Reynolds face glumițe despre viața lui sexuală

Ryan Reynolds face glumițe despre viața lui sexuală

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds este un tătic fericit. Soția sa, actrița Blake Lively, i-a născut două fetițe, James (4 ani) și Inez (2 ani). Cei patru formează fără îndoială cea mai frumoasă familie de la Hollywood!

Starul de Deadpool adoră rolul de tată, dar, recunoaște el, i-a afectat serios viața sexuală. Ryan Reynolds a fost invitatul lui Ellen DeGeneres, unde a făcut publicul să râdă cu glumele pe care le-a făcut pe seama acestui subiect.

Când moderatoarea l-a întrebat despre mezina sa, răspunsul actorului a fost: „S-a întâmplat de la sex, FYI (n.r., For Your Information)”. „Deci ai făcut sex doar de două ori?”, l-a întrebat DeGeneres. Ce a urmat a făcut pe toată lumea să rădâ. „Doar de două ori, știi, e o muncă de mercenar (…) Sperăm să vină un al treilea (n.r., copil) curând”, a glumit Ryan Reynolds.

Pentru că a dat de înțeles că urmează să devină tată din nou, actorul canadian în vârstă de 42 de ani a clarificat repede lucrurile. „Nuuu! Se spune că trebuie să exersezi 10.000 de ore ca să devii un expert la așa ceva”, a adăugat el , râzând.

Blake Lively şi Ryan Reynolds se bucură de o căsnicie fericită de aproape şase ani. Cei doi au o singură regulă pe care o respectă pentru o viaţă de familie fericită. „Nu ne permitem ca programele noastre de filmare să se intersecteze”, a declarat el în urmă cu câteva luni pentru revista People. Ceea ce înseamnă că atunci când face el un film, ea stă acasă şi invers.

Articole asemanatoare
Fotografiile de nuntă ale lui Blake Lively și Ryan Reynolds sunt interzise pe Pinterest
Blake Lively
Blake Lively a născut, în secret, al treilea copil cu Ryan Reynolds
A apărut și cel de-al doilea trailer pentru filmul Detectivul Pikachu, fanii sunt nerăbdători
Jake Gyllenhaal despre modul în care Ryan Reynolds a construit rolul lui Deadpool

Comenteaza acest articol

Ryan Reynolds face glumițe despre viața lui sexuală

by Andreea Damian   1 min
0