Home > Lifestyle > S-a accidentat la Eurovision! Află în ce STARE este mama lui Kitty Cepraga!

S-a accidentat la Eurovision! Află în ce STARE este mama lui Kitty Cepraga!

Finala naţională Eurovision 2014, care s-a desfăşurat pe 1 martie la Teatrul Sică Alexandrescu din Braşov, a fost marcată de un incident total neplăcut. Jurata Alexandra Cepraga a căzut în direct, fiind trasnportată de urgenţă la spital.

cepraga 1
La un moment dat, ea a fost chemată să urce pe scenă, însă nu a mai apucat. În momentul în care se pregătea să urce pe podium, ea a căzut. Accidentul a stârnit rumoare în rândul spectatorilor, dar şi al concurenţilor chemaţi pe scenă să afle rezultatele finalei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, lt. Ciprian Sfreja, Alexandra Cepraga s-a lovit la torace şi la braţul drept, dar este în afara oricărui pericol, scrie Mediafax.

Ea a fost transportată, sâmbătă seară, la Spitalul Judeţean Braşov de un echipaj SMURD, însă nu a necesitat internare, starea ei fiind bună.

Potrivit unor surse, Alexandra Cepraga se simţea rău înainte de a urca pe scena finalei naţionale a Eurovision.

“A căzut într-o bucăţică de scenă care era decupată. Nu a văzut că scena era decupată. S-a lovit puţin la spate, la un omoplat. S-a ridicat, am pus-o pe scaun, a venit salvarea, i-a fost dat primul ajutor şi este în regulă. Vorbeşte, zâmbeşte, nu are nicio problemă acută”, a declarat sâmbătă seară muzicianul Mădălin Voicu, preşedintele juriului selecţiei naţionale a Eurovision.

Articole asemanatoare
Gwyneth Paltrow a fost data în judecată pentru un accident de schi
Adevarul tragic despre moartea fratelui lui Stefan Banica Jr
Incredibil! De ce s-a prabusit elicopterul la Siutghiol!
SOC: Cel mai cinic interviu! Foto …si o mare surpriza!

Comenteaza acest articol

S-a accidentat la Eurovision! Află în ce STARE este mama lui Kitty Cepraga!

by   1 min
0