Home > Slider > S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal

S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal

meghan markle

Meghan Markle a confirmat luni că este însărcinată în șase luni și urmează să nască în luna aprilie. Ducii de Sussex s-au aflat în prima lor vizită din acest an, în Birkenhead. Meghan a purtat o rochie purpurie, care-i scotea în evidență rotunjimile de graviduță, și o haină roșie cu pantofi de aceeași culoare.

Și în jurul acestui bebeluș, misterul e destul de mare. Deși soția prințului Harry a dezvăluit că urmează să nască undeva spre sfârșitul lunii aprilie, dar n-a precizat sexul ori alte detalii care țin de bebeluș.

Potrivit presei, Meghan Markle nu poate spune și sexul copilului pentru că nici ei nu știu dacă vor avea un băiețel sau o fetiță. Cuplul regal își dorește ca acest lucru să fie o surpriză. „Am întrebat-o dacă este fată sau băiat şi mi-a răspuns că nu ştie”, a mărturisit Kitty Dudley, o fetiţă în vârstă de 9 ani.

https://twitter.com/chrisshipitv/status/1084783298579230720

În presa internațională se vehiculează că Meghan Markle și Prințul Harry s-au decis deja în privința spitalului unde ducesa de Sussex va aduce pe lume primul copil al cuplului și nu este spitalul St. Mary din Londra. Potrivit Independent, cei doi iau în considerare spitalul Frimley Park din Surrey.

La Birkenhead, Meghan şi Harry au petrecut 40 de minute salutând publicul venit să-i primească. Vizita cuplului regal a fost destinată să salute acţiunea mai multor asociaţii locale pentru femei şi tineri, şi de a aduce un omagiu poetului Wilfred Owen. El s-a născut la Birkenhead şi a murit în luptă în Franţa în 1918, la 25 de ani, în timpul Primului Război Mondial.

Articole asemanatoare
Meghan Markle
5 piese vestimentare care te ajută să obții stilul californian al lui Meghan Markle
9 trucuri vestimentare care ajută celebritățile să arate uimitor
Meghan Markle
Meghan Markle și-a schimbat radical look-ul. Ce spune noua coafură despre stilul ei de viață
Adele
Prinţul Harry şi Adele se întâlnesc pe ascuns. Cum a reacționat Meghan Markle

S-a aflat când va naşte Meghan Markle bebeluşul regal

by Andreea Damian   1 min
1