Tabu
Image default
LIFESTYLE

S-a deschis un nou BurgerBar in Bucuresti

BurgerBar Romania a deschis in aceasta toamna un nou bar-restaurant situat in Dorobanti, dupa cel din Centrul Vechi, lansat oficial la inceputul anului. Acesta aduce nou fata de cel din Centrul Vechi un meniu de mic dejun ce cuprinde preparate din retete originale, care pastreaza aroma autentica a celor americane. “American Waffles”, clatite cu sirop de artar si fructe, bacon invelit intr-un invelis pufos sunt doar cateva dintre variantele micului dejun american unic al BurgerBar Dorobanti. Bucatarul israelian Uri Melinger, venit din Tel Aviv, este cel care a realizat meniul si fiecare preparat in parte, sub care se ascund secretele unei meserii de aproape 15 ani.

Preparatele cu specific american din retete autentice cat si interiorul amenajat  intr-un stil creativ si original, cu elemente de macelarie, masini de tocat carne, mobilier simplu ce imbina piese realizate din lemn si piele, cu bucataria la vedere, transforma cele doua baruri-resturant in locuri unice in atmosfera Bucurestiului.

BurgerBar Dorobanti este localizat in Bucuresti, pe Calea Dorobantilor, nr. 182. Mai multe detalii se gasesc online pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/BurgerBarRomania sau pe site-ul oficial www.burger-bar.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Astrologii și nativii Balanță sunt furioși că Facebook și-a denumit criptomoneda după un semn astrologic

realitatea

ANDREEA BALAN s-a maritat in secret! Iata verigheta!

Sânii imenşi şi talia de viespe nu mai sunt etalon de frumuseţe. Cum arată femeia perfectă acum

MIRCEA SOLCANU dat afara de la Pro TV!

SHAKIRA – gravida – a luat o decizie dramatica! Renunta!

realitatea

Cosmin Curticăpean a cheltuit o avere ca s-o împace pe Laura Cosoi

Scrie un comentariu