Tabu
Image default
BEAUTYWhat's hot

S-a descoperit accidental crema care chiar întinerește pielea

Secretul lui Benjamin Button a fost descoperit accidental, în timpul unor teste medicale pentru depistarea unui remediu al afecțiunilor hepatice.

Multe descoperiri medicale au fost făcute accidental, în timp ce echipa de cercetători realiza teste cu altă țintă medicală. De exemplu, Viagra, Quinine și Botox au fost descoperite accidental. Îți dai seama, cele mai controversate ”soluții” medicale au fost descoperite accidental. Până și destinul vrea să fim mai tineri și să avem o viață sexuală mai bună. Poate și pentru că natalitatea a scăzut iar task-urile din agendă au crescut, avem nevoie de stimulente de mărire a sex-appeal-ului și al libidoului?

Tot accidental s-a descoperit o cremă care ar avea efectele unui adevărat leac împotriva îmbătrânirii pielii. Cercetătorii de la Universitatea Cambridge căutau un remediu pentru afecțiunile hepatice și accidental au creat o cremă care ar avea un efect puternic antiîmbătrânire.

MitoQ – care se pretinde că ar face pielea mai moale și mai luminoasă are, de fapt, și un efect de inversare al procesului de îmbătrânire – este un amestec brevetat de ingrediente unice, peste care au dat oamenii de știință Mike Murphy și Rob Smith în timp ce încercau să găsească un leac pentru bolile de ficat.

Mai exact, ei au descoperit un sistem de livrare al antioxidanților (molecule care însănătoșesc și care inhibă oxigenarea celulelor) care inundă celulele direct în mitocondrii, sursa radicalilor liberi, care sunt responsabili de îmbătrânire și de leziunile de la nivelul pielii.

Mitocondriile sunt ca bateriile care furnizează energia de care au nevoie toate celulele noastre pentru a funcționa și pentru a rămâne sănătoase, inclunzând celulele pielii. Din păcate, acest proces eliberează, de asemenea, radicali liberi, care afectează celulele noastre. Antioxidanții sunt mecanismul natural de apărare al organismului de a combate radicalii liberi, dar îmbătrânirea apare pentru că în timp ce îmbătrânim corpul nostru produce mai puțini antioxidanți și nu mai poate lupta în mod eficient împotriva radicalilor liberi. Asta duce la apariția ridurilor.”, explică Dr. Michael Murphy pentru DailyMail.co.uk.

Echipa susține că: ”Aceasta este o descoperire științifică majoră care îmbunătățește capacitatea de antioxidanți pentru refacerea celulelor noastre pentru a funcționa optim.

Produsul poate fi folosit ca o cremă obișnuită și este adaptat tuturor tipurilor de ten. S-a stabilit și prețul acestui produs, el este 185 $. Cred și sper că banii obținuți din vânzarea acestui elixir vor sponsoriza cerecetările inițiale, în localizarea unui remediu pentru bolile hepatice. Până la urmă, poți avea o piele spectaculoasă, dar dacă ficatul își ia pauză, tot ești în pierdere.

Așa că, ne apropiem de ”Tinerețe fără bătrânețe și viață fără de moarte (prematură)”

ARTICOLE SIMILARE

MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

Soc: GAINUSA renunta la HUIDU!

Dr. Marek dezvaluie: Oana Zavoranu este operata din cap pana-n picioare!

Pentru piele instabilă

realitatea

Actriţa Eva Longoria şi-a SCHIMBAT LOOK-UL! Pare mult MAI TÂNĂRĂ!

Cazul de PLAGIAT al lui Ponta explicat pas cu pas / Comentariile lui CTP

Scrie un comentariu