Home > Sex-Relatii > Dragoste > S-a descoperit formula care face să ne îndrăgostim de cineva

S-a descoperit formula care face să ne îndrăgostim de cineva

formulă

Pe măsură ce îmbătrânesc, cei care au fost mai mereu singuri își vor găsi perechea cu totul la întâmplare, fără să își dea seama. Deși există chimie între voi, există un semn că relația voastră va evolua, însă există o serie de factori determinanți stabilesc dacă doi oameni pot avea o relaţie de lungă durată. Iar aceștia se pot sintetiza într-o formulă matematică.

Matematiciana Hannah Fry de la University College London a identificat cei trei P care trebuie folosiți atunci când ne îndrăgostim: Proud, Proactive și Provokable.

Proud (mândră)

Dacă tu și potențialul partener vreți să vă simțiți mândri de voi înșivă, atunci trebuie să vă jucați cărțile până când relația voastră se diferențiază de una comună. Este unul dintre cele mai importante aspecte. Afirmația matematicului este susținută de un studiu efectuat de un site-ul de dating. Un eșantion de 5.000 de femei au fost rugate să evalueaze gradul de atractivitate al celuilalt, pe o scară de la 1 la 10.

Autorul studiului a comparat apoi scorul cu numărul de mesaje trimise pe lună și a constatat că membrele active pe site au avut un scor mai bun decât cele considerate frumoase și cu un scor bun la evaluare. Acest studiu de caz a demonstrat că indivizii ar trebui să se adapteze la ceea ce le fac unici și să fie mândri de ceea ce sunt.

Proactive (proactivă)

Când vă interesează cineva, continuați să-i faceți avansuri și spuneți-i ce simțiți. Dacă nu vei acționa, vei trăi mereu cu gândul „ce s-ar fi întâmplat dacă…” și îți va fi tot mai greu să ieși la întâlniri.

Fry se referă la scenariul clasic în care un tip lovește o femeie la o petrecere. Aceasta ar putea să reacționeze sau să-l evite și să meargă mai departe. Dacă el este respins, acesta va căuta femeia care îi acordă atenție. În cazul în care o persoană urmărește cu atenție acest algoritm, în cele din urmă vor găsi o persoană specială, deoarece are mai multe opțiuni din care să aleagă.

Provokable (Capabilă să iei inițiativă)

S-ar putea să nu pară cea mai bună trăsătură pe care doriți să i-o arătați partenerului, dar Fry insistă că este important să îi arăți că vă țineți pe poziții. Este important să- spui când ceva te deranjează. Iar șansele ca o relație să dureze sunt mai mari când partenerii se ceartă, mai crede matematicianul.

Ecuația este foarte simplă. Dacă ești PROUD + PROACTIVE + PROVOKABLE = atunci cu siguranță te vei îndrăgosti de EL

Articole asemanatoare
Ofera-ti sansa de a iubi din nou
Ce NU este dragostea
Sofiaman lanseaza o colectie speciala dedicata sarbatorilor dragostei
VIRAL: Raspunsul unui baietel cand o fetita ii cere prietenia!

Comenteaza acest articol

S-a descoperit formula care face să ne îndrăgostim de cineva

by Andreea Damian   2 min
0