Tabu
FASHION Slider

S-a lămurit cineva la ce folosește gluga de la fustă?

Retailerul suedez H&M a lansat luna trecută o colecție specială alături de brandul italian de lux MOSCHINO. Dacă aruncăm o privire pe site-ul brandului, nu toată lumea se poate apropia de produse, pentru că prețurile depășesc cu mult bugetul multor români. Stilul e, binențeles, haios. Colecția include fuste cu ținte, cizme peste genunchi cu aplicații aurii, rochii cu imprimeuri, bustieră îmbrăcată în ștrasuri, bluze și jachete scurte.

Dar ceea ce a atras atenția clienților e fusta cu… glugă. Are și un preț pe măsură – 34,99 de lire (în Marea Britanie), la noi „doar” 159 de lei. E disponibilă într-o singură culoare – gri deschis. Iată și descierea de pe site: „Fustă scurtă confecționată din molton ușor de bumbac ecologic, cu glugă decorativă în strat dublu și cu șnur în partea de sus. Fermoar cu deschidere în ambele sensuri pe toată lungimea în față, buzunare laterale și bordură reiată la tiv”.

Și totuși, la ce folosește gluga? S-au întrebat mulți până acum, dar nimeni nu s-a lămurit, drept dovadă femeile nu prea se îndrămăgesc să și-o adauge în garderobă.

Pentru unele pare un hanorac fără mâneci. Alții internauți sunt și mai confuzi: „parcă-i o hăinuță de câine”. Pentru că într-adevăr, chiar arată ca o haină pentru un câine de talie medie.

Utilizatorii de pe Twitter și Instagram sunt cu atât mai derutați, poate pentru că nu sunt siguri dacă acea „glugă decorativă în strat dublu” joacă rol de buzunar ori trebuie să țină de cald în aceste zile friguroase de decembrie.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Adina Buzatu recomanda eleganta atemporala

realitatea

James Bond suferă de alcoolism sever și are nevoie de ajutor specializat

Andreea Damian

Justin Bieber răspunde grupului PETA după ce a fost criticat pentru pisicile sale scumpe

realitatea

Isabeli Fontana pozează provocator în Vogue Paris

realitatea

DAPHNE SELFE pozeaza sexy la 83 de ani! (FOTO)

realitatea

Decizie istorică în Germania. Sinuciderea asistată a devenit legală

Andreea Damian

Scrie un comentariu