Tabu
Image default
lifestyle

S-a lansat Punchline.ro, primul portal de stand-up comedy din România

Spectacolul a fost deschis de Tiberiu, de la Trupa Cealaltă, și a continuat cu Cristian Dumitru (Trupa ShowTime), Toma (cevamarunt.ro), Bordea (Trupa ShowTime), Tibi (Trupa ShowTime), Vio (Trupa DEKO), Dan Badea, Radu (Trupa Cealaltă) și Costel (Trupa DEKO). Timp de trei ore și jumătate, cei nouă comedianți au întreținut publicul cu glume în stilul propriu.

Lansarea punchline.ro reprezintă un moment important pentru stand-up comedy-ul românesc, deoarece, deși fenomenul stand-up comedy este prezent în România de 5 ani, până acum nu a existat nicio resursă care să centralizeze toate manifestările de acest gen într-un calendar complet al spectacolelor din București sau din țară și care să prezinte pe larg evenimente, știri, recenzii sau biografii ale comedianților români sau străini.

Punchline.ro reușește să atragă suportul comedianților români, care sunt implicați activ în oferirea de resurse celor interesați de fenomen.  Rubrica de „How to”, editorialele, interviurile cu profesioniștii din afara țării și dicționarul de termeni îi vor ajuta pe cei care își doresc o carieră în stand-up comedy să se familiarizeze cu valorile și practica acestei profesii.

Pentru cei care îndrăgesc acest tip de umor și vor să găsească cele mai amuzante spectacole realizate de profesioniști ai genului, punchline.ro a pregătit profiluri de comedianți, rubrica „Spotlight” și sectiunea Punchline TV.

Punchline.ro își dorește să devină în scurt timp o interfață care să lege comedianții români de aspiranții la o carieră în acest domeniu și de consumatorii acestui tip de entertainment, să stabilească un dialog constructiv între aceștia, scopul final fiind stabilirea unui cadru care sa ajute la dezvoltarea mișcării în România.

“Am construit acest portal în speranța de a atrage oameni noi în această “industrie” care e înca destul de la început, dar care pare a promite mai ceva decât politicienii în campanie electorala. De asemenea, am plecat cu gândul de a prezenta și câte ceva din culisele acestei meserii – valori, obstacole și împliniri – dar și cu gândul de a deveni principala sursa de stand-up comedy din România.”, spune Sergiu Floroaia, inițiatorul acestui proiect.


Citește  stirea si pe cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

Iata-l pe ROYAL BABY! E BAIAT! S-a nascut viitorul REGE al Marii Britanii!

Justin Timberlake, în body și pantofi cu toc

realitatea

Ghici cine…

realitatea

Ea e garda de corp a lui Dave Gahan de la Depeche Mode! FOTO!

Elena Basescu este GRAVIDA!

Alexander Wang x H&M la New York

Scrie un comentariu