Tabu
Image default
BEAUTY

Scholl lanseaza Velvet Smooth

Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi, iar vara e și ea pe aproape. Soarele te răsfață zilnic, așa că a venit momentul mult așteptat să îți înnoiești garderoba cu rochii viu colorate, să îți etalezi pantofii decupați și sandalele preferate. Nu înainte însă de a te răsfăța cu o pedichiură de lux, dar în confortul propriei case.

Pentru ca tu să ai picioare frumoase și catifelate, rapid și fără efort, Scholl a lansat gama inovatoare Velvet Smooth, ce înlătură cu ușurință pielea îngroșată de pe tălpi. Cu un design ergonomic, ușor de folosit și un capăt rotativ abraziv, Scholl Velvet Smooth oferă rezultate similare celor obținute la un pedichiurist profesionist, dar fără a fi nevoie să ieși din casă. Pentru ca tu să te bucuri de picioare frumoase, toată vara.

Gama Scholl Velvet Smooth cuprinde:

–          Scholl Velvet Smooth Pila electronică pentru pielea îngroșată de pe tălpi. Fiecare pachet conține: o pilă electronică, un capăt rotativ abraziv, 4 baterii tip AA și un capac protector.

–          Scholl Velvet Smooth Rezervă ce conține 2 capete rotative.

Un capăt rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi întrebuințat, în medie, de 12 ori. După acest număr de întrebuințări este recomandat să fie înlocuit.Tototdată, pentru că nu folosește lame ascuțite și se oprește automat, dacă este apăsat prea tare de piele.

Pentru a optimiza rezultatele obținute  și pentru a preveni îngroșarea pielii, este recomandat să folosești zilnic Scholl Cremă hidratantă pentru pielea uscată a picioarelor.

Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Pilă electronică: 170 lei

Preț recomandat Scholl Velvet Smooth Rezervă: 65 lei

ARTICOLE SIMILARE

AVON, de 125 de ani pentru femei

realitatea

Gisele Bündchen intr-o ipostaza inedita

Cum să diminuezi efectele luminii albastre asupra pielii

Andreea Damian

Studiu: 1 din 5 romani are varice

Din dragoste, pentru dragoste – de la Eden Spa

realitatea

A slabit 25 de kilograme si arata fenomenal! Andreea Marin, cu un decolteu ravasitor

Scrie un comentariu