Home > beauty > S-a operat ca să aibă fundul ca Pippa Middleton

S-a operat ca să aibă fundul ca Pippa Middleton

Posteriorul Pippei Middleton, făcut celebru de rochia purtată la nunta surorii sale, Kate, cu prinţul William, a strânit nu doar admiraţie, ci şi emuli, scrie Daily Mail. Toate fetele vor ca ea. O americancă din Miami, nemulţumită de corpul ei, s-a operat ca să aibă fundul ca englezoaica.

“Asta e, trebuie să arăt ca ea. Dacă poate să arate atât de bine cu un fund mai mic, pot şi eu”, şi-a spus Monica Valdez şi a plecat la operaţie. Medicul i-a luat femeiii grăsime de pe abdomen şi i-a injectat-o în fese.

“Nu prea mult, nu prea mare”, pare a fi noua modă în materie de fese. Medicul Constatin Mendieta din Miami a spus că una din şase paciente ale sale  o au drept model pe Pippa, iar  moda posterioarelor imense gen Jennifer Lopez a trecut.

Medicii avertizează însă că o operaţie d acest gen nu este foarte uşoară şi prezintă riscuri, de aceea femeile ar trebui să se gândească bine înainte de a o face.

Articole asemanatoare
Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness
Adio, Photoshop! Așa arată, de fapt, posteriorul unui model fără retușuri
Pippa Middleton a trisat! Toata lumea s-a holbat la fundul ei, dar…
Kim Kardashian raspunde comentariilor ca si-ar injecta posteriorul

2 Responses

  1. Kiss

    Alunga plictiseala !!!

    Nu stiu de ce, dar de fiecare data, cand vin de la scoala imi arunc ghiozdanu si ma pun imediat la calculator! De ce? pentru a-mi completa lista de id-uri cu mult mai multe id-uri de fete sau baieti! Pentru a-mi facilita cautarea, intru pe cel mai real site cu id-uri de baieti/fete si premii: http://www.kissid.ro. Cu ajutorul acestui site, imi alung si plictiseala, caci, am cunoscut o multime de priteni, comentam impreuna la bloguri si ne spunem parerea de fiecare data cand ni se cere! Kissid.ro, mi-a stat la dispozitie si atunci cand am avut nevoie de statusuri, caci aici le gasesti pe cele mai tari! Eu am deja cont, deci hai sa fim prieteni, pe cel mai tare site de socializare!

    1. Marina

      Hey Jayme! I think we all have those dusty bags of corn chips hidden away in the dark of our cudobarps just don’t let them jump out when they see this dip! If you have two avocados in front of you, halve the recipe!!! Let me know if you give it a go.

Comenteaza acest articol

S-a operat ca să aibă fundul ca Pippa Middleton

by realitatea   1 min
2