Home > Lifestyle > S-A REDESCHIS NOUL SEZON PUROBEACH BLACK SEA

S-A REDESCHIS NOUL SEZON PUROBEACH BLACK SEA

Începând cu joi, 1 mai 2014, iubitorii elegantei si relaxarii într-un cadru rafinat se pot bucura de noul sezon, în nordul statiunii Mamaia, la Purobeach Black Sea. Vara s-a întors si Purobeach Black Sea se anunta mai cosmopolit ca niciodata si pregatit cu patru luni pline de evenimente gastronomice, prezentari de moda, lansarea noului CD, cu un lung sir de DJ invitai, petreceri chic sau bandurile consacrate precum Al Jazzira Electro Band.

Se afla în zona selecta din Mamaia, plajele întinse cu nisip fin si viata de noapte agitata transformând Nordul staiunii într-un veritabil ‘South Beach’ al Marii Negre. Amplasata în zona împadurita de mangrove a bulevardului Mamaia, Purobeach Black Sea este locaia ideala pentru a petrece o zi însorita la plaja cu prietenii si pentru a lua cina într-un cadru intim cu familia, toate cestea la doi pai de cele mai selecte cluburi.

Apusurile de la Purobeach Black Sea sunt nemaiîntâlnite în Mamaia, odata cu lasarea noptii locatia transformându-se într-un lounge perfect pentru petrecerile în lumina lumânarilor, unde platourile de sushi, sampanias i vinurile rosé Cloud Chaser sunt grandios îmbinate cu atmosfera creata de DJ-ii rezidenti sau invitati.

Pozitionarea convenabila  face ca accesul sa fie usor din centrul orasului Constanta, doar prin luarea unui viraj la dreapta din bulevardul Mamaia. Oaspetii care sosesc pe apa pot andoca lânga locatie folosind coordonatele 44°16‘17.55“ N /28°37‘25.29“E.

Pune la dispoziia clientilor VIP variante de transport cu elicopterul si croaziere private pe Marea Neagra pentru cei ce doresc petreceri la bordul unui yacht.

Articole asemanatoare
plajele lumii
Jumătate din plajele lumii dispar! Avertismentul specialiștilor
La Pelosa
O plajă din Italia introduce taxă de intrare pentru a reduce supraaglomerația
arestată
Tânără arestată și amendată din cauza costumului de baie cu care a apărut la plajă
pielea
Adevărul despre aplicarea loțiunii reparatorii după plajă pe pielea arsă

Comenteaza acest articol

S-A REDESCHIS NOUL SEZON PUROBEACH BLACK SEA

by   1 min
0