Tabu
Image default
PEOPLE Slider

S-a sfârșit! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat, oficial, după 8 ani de căsnicie. Cei doi s-au prezentat la notar pentru a semna actele de divorț.

Luni a avut loc a doua și cea din urmă înfățișare de divorț. Astfel, Pepe și Raluca o iau pe drumuri separate. Au împreună două fetițe și s-au înțeles asupra averii, lăsând deoparte scandalul.

Raluca Pastramă a venit la notar însoțită de fratele ei, Bombo, iar Pepe a venit alături de nepotul său. Prima care a ajuns a fost Raluca, apoi la scurt timp și-a făcut apariția și artistul.

Bruneta a ieșit gărbită de la notar. Raluca a fost deranjată și din cauza prezenței jurnaliștilor care au luat-o la întrebări cu privire la custodia fetelor dar și la prezența unui nou bărbat în viața ei.

Raluca nu a vrut să răspundă la întrebări

Custodie comună pentru fete

Pepe a avut o atitudine mai relaxată atunci când a fost întâmpinat de ziariști. Întrebat de ce a durat aproape două ore să semneze actele de divorț, artistul i-a asigurat că nu mai există tensiuni între el și Raluca.

„Acte! Nu e așa simplu! (n.r. la întrebarea de ce a durat atât de mult) Exact cum ne-am dorit. Copiii vor rămâne la amândoi, suntem părinți amândoi! E o treabă cât se poate de normală, fără niciun fel de conflict, exact cum am spus!”, a declarat Pepe pentru Spynews.ro.

Raluca și Pepe au împreună două fete

Cei doi au costodie comună, așa că fetele, Maria și Rosa Alexandra, vor locui alături de Pepe, în casa în care au crescut, dar își vor vedea mama cât de des vor dori.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a ajuns Anastasia Lazariuc să fie cunoscută în România

Tabu Tabu

Când va deveni tată Liviu Varciu pentru a treia oară! Am aflat secretul bine păzit al iubitei

Tabu Tabu

Emily Blunt își cere iertare Americii: „A fost o greșeală teribilă”

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

realitatea

Roxana Blagu a devenit mamă pentru a doua oară pe 1 iulie

Tabu Tabu

Jacheta de motociclist: cum găsești modelul perfect

Andreea Damian

Scrie un comentariu