Home > Lifestyle > S-au stabilit botezul si nashul baiatului nascut de Antonia / Apar alte probleme!

S-au stabilit botezul si nashul baiatului nascut de Antonia / Apar alte probleme!

Chiar daca problemele legale nu s-au rezolvat inca si nu se stie exact ce nume de familie va purta baietelul Antoniei si al lui Alex Velea, lucrurile se precipita in alt sens. Antonia a sunat-o pe fiica ei Maya in Italia si a anuntat-o ca are un fratior. De asemenea, a invitat-o la botez, care are loc in februarie. Botezul va fi oficiat de Smiley, cel mai bun prieten al lui Alex Velea. Smiley va fi nas dar, neavand o partenera stabila, deocamdata lipseste nasa! (Se pare ca unul dintre prenumele micutului va fi “Andrei” – de la nas!)

(O consolare: http://bucatarici.ro/angie-toate-retetele-violettei-disney-channel/)

Pe de alta parte, Vincenzo Castellano, inca sot al Antoniei si, oficial, “tata” al baietelului, anunta ca divortul e aproape gata, dar ca mai trebuie semnate “niste hartii”. Una dintre hartii ar fi asumarea de catre Antonia a vinovatiei pentru desfacerea casniciei… E posibil ca, dupa divort, Alex Velea sa fie obligat sa o dea in judecata pe Antonia pentru a-si dovedi paternitatea pe baza unui test ADN si a putea sa-i dea numele sau copilului. Dar sansele ca Antonia sa obtina si custodia fetitei sale Maya sunt infime. Se pare ca fetita va ramane in Italia la bunicii Castellano. Iar procesul a fost stramutat definitiv in Italia!

(Jucarie vie pentru bebelus: http://bucatarici.ro/motanul-din-shrek-exista-in-realitate-are-cei-mai-dulci-si-irezistibili-ochi/ )

Articole asemanatoare
smiley
Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni
gina pistol-si-smiley
Smiley și Gina Pistol au făcut 3 ani de relație. Cum s-au cunoscut cei doi
smiley
Cine este sosia lui Smiley și cu ce se ocupă aceasta
smiley
Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi

3 Responses

  1. rodica steflea

    Vad ca si voi o tineti langa cu tatal oficial al bebelusului, cand , de parca n-ar fi fost la mintea oricui, avocatul Cristi Sarbu a spus fara echivoc ca mama este cea care spune inca din momentul nasterii numele copilului dupa cum considera ea ca este adevarat, poate sa- l cheme si Obama, dar sigur ca- l cheama Velea, macar de dragul adevarului n-ar mai trebui sa continuati cu Castllano ca e o minciuna

    1. Larisa

      Conform legii romane, daca mama este casatorita nu poate declara pe nimeni altcineva ca tata deoarece automat copilul este trecut pe numele sotutlui (care in mod normal ar trebui sa fie tatl copilului).In cazul in care tatal copilului este alta persoana decat sotul, tatal biologic trebuie sa dovedeasca cu un test ADN paternitatea si sa o reclame in instanta.Rodica stai in bancuta sau citeste legislatia, ca articolul scrie foarte bine ceea ce scrie 🙂

Comenteaza acest articol

S-au stabilit botezul si nashul baiatului nascut de Antonia / Apar alte probleme!

by   1 min
3