Home > Agenda > S-a lansat Disney Plus, dar clienții companiei au întâmpinat probleme în primele ore de la lansare

S-a lansat Disney Plus, dar clienții companiei au întâmpinat probleme în primele ore de la lansare

Disney Plus

Ziua de 12 noiembrie ne-a adus încă un mare serviciu pe piaţa de streaming, Disney Plus. Costă 6.99 dolari pe lună şi include toate titlurile Star Wars, dar şi filme Pixar, producţii Marvel şi multe altele.

Deocamdată, Disney Plus merge doar în SUA, Canada şi Olanda. Valul 2 de lansări e în primăvară şi vizează țări din Europa. În România va ajunge cel mai probabil la vară.

Mai mulți utilizatori de pe rețelele de socializare s-au plâns că au întâmpinat probleme când au încercat să acceseze serviciul de streaming. În timp ce unii au avut probleme cu logarea, alții ar fi avut probleme cu accesarea conținutului specific sau folosirea funcțiilor (cum ar fi configurarea profilurilor sau listele de vizionare).

Utilizatorii s-au descărcat online, împărtășind fotografii cu capturi de ecran care conțineau mesaje de eroare precum „Imposibil să vă conectați la Disney +”. Unul dintre mesajele de eroare a prezentat personaje din filmele Disney „Wreck-It Ralph” și „Ralph Breaks the Internet”; un altul îi arată pe Mickey Mouse și Pluto în costume spațiale în derivă pe un asteroid.

Disney Plus susține că problemele ar fi apărut din cauza cererii neașteptat de mari. „Cererea consumatorilor pentru Disney + a depășit așteptările noastre”, a declarat compania într-un mesaj pe Twitter. „Lucrăm pentru a rezolva rapid problema actuală a utilizatorului. Apreciem răbdarea ta.”

Disney+ se poate descărca din Play Store ca aplicaţie, dar şi pe televizoarele cu Tizen OS de la Samsung şi cu webOS de la LG. Apare si pe Android TV. Există şi suport pentru Chromecast, aşa că poţi face cast direct de pe telefonul tău cu Android sau iOS.

 

 


Comenteaza acest articol

S-a lansat Disney Plus, dar clienții companiei au întâmpinat probleme în primele ore de la lansare

by Andreea Damian   1 min
0