Home > Agenda > S-o gasim pe IULIA!

S-o gasim pe IULIA!

eleva_disparuta_iulianaDuhovnicul elevei, preotul parhoh al Bisericii “Sântul Nicolae” Militari,  Visarion Alexa, a declarat poliţiştilor că fata spunea că vrea să se  călugărească. El a şi pus la dispoziţia anchetatorilor un mail în care fata de  15 ani îl anunţa că doreşte să plece la o mănăstire.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat anterior pentru MEDIAFAX că fata  este foarte credincioasă şi a intenţionat să fugă de acasă la 12 ani, însă a  fost oprită atunci de duhovnicul ei.

Poliţiştii au făcut o adresă către  Patriarhia Română pentru a se verifica dacă eleva a ajuns la vreuna dintre  mănăstirile din ţară.

Totodată, reprezentanţii Centrului Român pentru Copii Dispăruţi – Focus au declarat pentru MEDIAFAX că participă la activităţile de căutare a adolescentei, distribuind postere cu semnalmentele şi poza minorei în judeţele indicate de Poliţie, respectiv Iaşi, Suceava şi Neamţ.

Pe de altă parte, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Constantin  Stoica, a declarat pentru MEDIAFAX că nicio mănăstrire ortodoxă nu primeşte în  monahism minori, iar dacă un minor ar cere găzduire într-un astfel de lăcaş ar  fi contactate organele abilitate.

Pentru coordonarea operaţiunilor de căutare a tinerei dispărute, la nivelul  Poliţiei Capitalei a fost constituit un centrude comandă din care fac parte  directorul adjunct al Poliţiei Capitalei pe linie de investigaţii criminale,  şeful Poliţiei Sectorului 5, şi câte un reprezentant din partea Direcţiei de  Investigaţii Criminale a Poliţiei Române şi a Departamentului de Informaţii şi  Protectie Internă.

ELEVA DISPĂRUTĂ. Poliţia Capitalei a solicitat, vineri,  sprijinul cetăţenilor pentru a o găsi pe eleva de la Colegiul “Sf. Sava”, dată  dispărută după ce nu a mai ajuns miercuri la şcoală, şi a făcut publice în acest  sens semnalmentele acesteia.

“Minora dispărută se numeşte Ionescu Iulia Cristina, este în vârstă de 15 ani  şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,67 m, greutate 50 kg, faţă ovală, ten  de culoare deschisă, ochi verzi, păr şaten închis lung şi drept, bărbie rotundă.  La data dispariţiei era îmbrăcată cu pantaloni negri, cămaşă albă, pulover mov,  scurtă neagră cu nasturi aurii şi ghete negre”, se arată în comunicat.

Articole asemanatoare
IULIA IONESCU a spus ca pleaca la manastire

Loading...

Comenteaza acest articol

S-o gasim pe IULIA!

by   1 min
0