Home > Agenda > Să-l ucidem pe James Bond: de asta a renunțat Danny Boyle la scaunul de regizor?

Să-l ucidem pe James Bond: de asta a renunțat Danny Boyle la scaunul de regizor?

James Bond

Danny Boyle a renunțat la scaunul regizoral pentru cel de-al 25-lea film James Bond pentru că „șefii” nu l-au lăsat să-l ucidă pe faimosul agent 007.

Regizorul, în vârstă de 62 de ani, spune că a vrut ca James Bond să moară în brațele superbei Madeleine Swann (interpretată de actrița franceză Lea Seydoux, de 33 de ani).

Boyle a crezut că omorându-l pe agentul 007 va putea să aducă un nou Bond în franșiză, potrivit unei surse citate de Daily Star. Deocamdată, rolul celebrului spion îi revine tot lui Daniel Craig. Se pare că unul din producătorii filmului Bond 25, Barbara Broccoli, dar nici actorul Daniel Craig nu au fost impresionați de idee.

Regizorul britanic Danny Boyle s-a retras din proiect în august 2018, din cauza unor „divergenţe artistice”, au declarat atunci producătorii.

Din fericire, scaunul de regizor al celui de-al 25-lea film din seria James Bond nu a rămas mult timp neocupat. Cary Fukunaga – regizorul serialul True Detective – se va ocupa de regie. Potrivit unor surse media, scenaristul Scott Z. Burns a rescris scenariul special pentru el.

Actorul Daniel Craig va juca rolul celebrului spion pentru a cincea oară. Franșiza James Bond este una dintre cele mai de succes din industria filmului. Ultimul film, „Spectre” (2015), regizat de Sam Mendes, a avut încasări de 880 de milioane de dolari la nivel mondial, în timp ce „Skyfall” (2012), regizat tot de Mendes, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel global.

Pentru rolul antagonistului a fost contactat Rami Malek, celebrul pentru rolul lui Freddie Mercury din filmul Bohemian Rhapsody, însă acesta trebuie să filmeze ultimul sezon al seriei „Mr. Robot”, în perioada martie – iulie 2019 şi este puţin probabil să poată accepta propunerea pentru filmul cu James Bond.

Al 25-lea film James Bond (nu are încă un titlul oficial) va avea premiera pe 8 aprilie 2020.

Articole asemanatoare
James Bond
No Time To Die este titlul noului film James Bond
agent 007
Următorul agent 007 ar putea fi interpretat de o actriță de culoare
James Bond
Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare
james bond
Bond 25: explozie cu urmări dramatice pe platourile de filmare

Comenteaza acest articol

Să-l ucidem pe James Bond: de asta a renunțat Danny Boyle la scaunul de regizor?

by Andreea Damian   1 min
0