Tabu
Image default
PEOPLE

Sabrina Manoliu s-a lăsat de televiziune și muncește în Germania

Fiica omului de televiziune Dan Manoiu, Sabrina a renunțat la televiziune și s-a îndreptat către o altă carieră. Tânăra care ani de zile a lucrat la proiecte în televiziunea publică și-a schimbat radical planurile și a renunțat la munca pe care o făcea de mică și s-a îndreptat spre o altă carieră.

sabrina manoliu la tatuaje
sabrina manoliu la tatuaje

Multă vreme Sabrina Manoliu de 33 de ani a fost prezentă pe micile ecrane prin proiectele de televiziune la care a luat parte. Dar iată că în ultimii ani viața ei s-a schimbat și a luat-o pe alt drum. Toată lumea credea că ea va rămâne în televiziune toată viața, ca și tatăl ei mai ales că a intrat de mică în proiecte de televiziune, fiind foarte degajată în fața camerelor de luat vederi. Însă după ce a făcut câteva emisiuni pentru copiii și a fost reporter în culisele multor evenimente mari precum “Eurovision” sau “Cerbul de aur”, Sabrina a schimbat macazul. A devenit actriță și a jucat în serialul “Vocea inimii” alături de Vladimir Drăghia și Cezara Dafinescu și apoi a dispărut din peisaj și nu s-a mai știut nimic despre ea. Iată că am aflat, cu ajutorul rețelelor de socializare, ce mai face acum Sabrina.

sabrna manoliu tatueaza
sabrna manoliu tatueaza

De o bună perioadă de timp tânăra se află în Germania, unde lucrează ca și tatuator la “Picasso Tattoo” din München.”Este un om dedicat acestui job, lucrează ore întregi și îi place ceea ce face. Petrece foarte mult în studio și muncește ore întregi, câteodată nici nu ia pauză de la tatuaj decât dacă vrea clientul. Pleacă de la muncă obosită, frantă și nu are timp de loc pentru ea. Însă momentan face ce-i place și nu simte că obosește când tatuează”, ne-au spus surse din apropierea tinerei, care momentan nu se gândește să se întoarcă acasă. Și asta pentru că are multă treabă la salonul de tatuaje. Acolo unde se respectă regulile și de multe ori face tatuaje cu masca pe chip. Însă pentru Sabrina este o muncă plăcută și o face cu dedicație.

ARTICOLE SIMILARE

Mihai Petre, reacție după ce a fost înlocuit cu Alexandra Dinu

Tabu Tabu

Monica Bârlădeanu și-a încheiat socotelile cu America

Tabu Tabu

Maia Morgenstern ar putea să o interpreteze din nou pe Fecioara Maria

Tabu Tabu

Ce se întâmplă cu Majda, după ce colegul Andrei Ștefănescu a fost infectat cu coronavirus

Tabu Tabu

Taylor Swift spune că femeile sunt mai mult decât niște „incubatoare pentru bebeluși”

Andreea Damian

Kate Middleton, primul proiect important după ce Meghan Markle s-a retras din Casa Regală

Andreea Damian

Scrie un comentariu