Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Sabrina Valeriu – Despre tratamente homemade și ritualuri de înfrumusețare

Pe Sabrina Valeriu o puteți vedea la emisiunea “Ce gândesc femeile”, difuzată de luni până vineri, la ora 16.30, la Prima TV. Când vine vorba de îngrijire ea apelează cu încredere la tratamente create chiar acasă și la produsele hidratante, iar silueta și-o menține prin sport și o alimentație echilibrată. Află în continuare ce alte secrete de înfrumusețare mai are!

Cum te menţii în formă? Ţii vreo dietă? Esti mai atentă la ce mănânci? Faci sport?
Sabrina Valeriu: Nu sunt fan diete (până la urmă cine este?), dar am totuşi grijă ce şi cât mănânc, iar atunci când nu mă pot abţine de la ceva, încerc să compensez prin sport. Cât a fost frig, am mers la sală, dar acum, că se mai încălzeşte vremea, aş vrea să merg la înot. Cred că e unul dintre cele mai plăcute sporturi, care îţi şi lucrează toate grupele de muşchi.

La ce tip de tratamente de înfrumuseţare apelezi în această perioadă?
Îmi plac foarte mult măştile homemade, în special cele cu miere. Având tenul mixt, de cele mai multe ori îmi fac măşti cu argilă şi un sfert de portocală/lămâie stoarsă. Sigur că produsele profesionale au beneficiile lor, dar măştile homemade sunt 100% naturale şi ştiu exact ce am pus în ele.

Ce nu iţi lipseşte niciodată din geantă?
Din geantă nu-mi lipsesc niciodată gloss-ul într-o culoare naturală, crema de mâini, dar şi un ruj într-o nuanţă mai puternică.

Cum ai grijă de pielea ta? Ai un ritual special?
De trei ori pe săptămână îmi fac câte o mască, fie cu argilă, fie cu miere. După demachiere nu uit să mă spăl cu un săpun special adaptat ph-ului meu. De asemenea, sunt un fan declarat al apei termale, care m-a scos din multe situaţii neplăcute. Şi cel mai important: hidratare, hidratare, hidratare! Asta nu înseamnă numai să te dai cu cremă, înseamnă să şi bei cel putin 2L de apă pe zi, astfel încât pielea să-şi menţină aspectul fresh.

Ai schimba ceva la tine la nivel estetic?
Bineînţeles că atunci când eram mai mică aveam diverse complexe, dar cu timpul am învăţat să mă iubesc aşa cum sunt. Dacă sunt lucruri pe care le pot schimba printr-un stil de viaţă sănătos, aş face-o fără ezitare, însă în ceea ce priveşte operaţiile estetice… Nu spun niciodată “nu”, dar cel puţin acum, nu aş vrea să schimb nimic. Chiar şi micile imperfecţiuni ne conturează personalitatea şi sunt ok acum.

Ce produse cosmetice ai cumpăra mereu chiar dacă le ai acasă?
Crema de corp şi crema de mâini.

De ce te temi cel mai mult când vine vorba de frumuseţe?
Atâta timp cât este ceva ce poate fi rezolvat, nu mă tem de nimic, deşi, evident, nu aş vrea să sufăr de diferite afecţiuni care să mă afecteze fizic în mod vizibil.

Ce tip de parfumuri îţi plac şi care e cea mai pregnantă amintire olfactivă din copilărie?
Îmi plac parfumurile cu note florale, dulci, dar şi cele fresh. Depinde foarte mult de sezon! Iarna prefer să port parfumuri mai grele, în timp ce vara mă bazez pe cele cu note florale delicate şi fresh. Cea mai pregnantă amintire olfactivă? Greu de definit. Mirosul cireşului din curte!

Ce reprezintă pentru tine o femeie frumoasă?
Cred că frumuseţea ţine foarte mult de atitudine. Dacă ai atitudinea corectă şi un pic de şarm, poţi impresiona oamenii. Nu trebuie să te înscrii neapărat în canoanele clasice 90-60-90, pentru că până la urmă frumuseţea este în ochii celui care priveşte.

Foto: Prima TV

ARTICOLE SIMILARE

Pretul tradarii: CAT a luat CRISTEA ca sa povesteasca la tv aventura cu Bianca

Bianca, DEZLĂNŢUITĂ la Capatos: “Eşti un nesimţit fără scrupule”

DOMINIC ANDREI, fiul Antoniei si al lui Velea – prima sedinta FOTO

realitatea

Dormi cu părul prins în elastic? Nici nu bănuiești ce ți se poate întâmpla

Andreea Damian

Alicia Keys, artista care reușește să impresioneze prin naturaleţe

Andreea Damian

Nepoata lui BASESCU la o luna! FOTO!

Scrie un comentariu