Home > beauty > Safetox – diadema antirid

Safetox – diadema antirid

Nu e chiar o diademă, ar putea ține părul, în schimb face ceva mult mai minunat, ne scapă de riduri. Safetox Beauty este un aparat electronic care acționează asupra ridurilor la nivel muscular.
Anumiți mușchi închid fața și cauzează apariția ridurilor, așa că ingeniosul aparat relaxează mușchii feței și în plus creează un efect de lifting. Pe lângă asta, în timp, reușește să educe mușchii feței și să lumineze fața.
Sunt de ajuns 5 minute pe zi, timp de câteva săptămâni, pentru a-ți reeduca mușchii să devină din nou tineri.
Safetox este recomandat în special persoanelor mereu încruntate. Mai multe detalii: aici


0 Response

  1. Cinderella

    Nascuta fiind intr-o familie saraca,(parintii muncitori , stiutori de prea putina carte) , mi-am petrecut copilaria cu dorinta de a avea si noi in casa unt.Sa mananc si eu unt pe paine alba, asa cum vedeam la un baiat, Nelu Popescu, vecin si prieten de joaca in curtea de pe Calea Calarasilor nr.48. Ce voiam sa ma fac, cand voi fi mare? Voiam sa fiu musafira !!! De Lasata Secului mergeam la nasi, la masa, cu “plocon” (curcan cu funda rosie, tort si vin in damigeana, toate cumparate cu eforturi financiare considerabile.Si nasa , femeie “subtire”, cu tabieturi de cucoana, punea fata de masa alba, farfurii cu dunga aurie si pahare cu picior, aratandu-ne astfel ca ne respecta, ca pe niste fini …fini.Si mama o tot ruga sa nu se deranjeze, ca eram jenati de atata ospitalitate si atentie. Dar nasa zicea: “De ce? Ca doar sunteti musafiri !”Si mie tare imi placea cand stiam ca sunt si eu …musafir !!! De atunci, am decis ca asta as vrea sa ma fac cand o sa fiu mare .Toata viata sa fiu musafira! Eh!! Nu mi-a iesit, bineinteles.Am ales cariera militara.Ofiter in armata romana, in invatamant, aviatia militara si trupele de parasutisti.Apoi, dupa 27 de ani, la pensie. Acum nu ma mai plang ca n-am unt.

Comenteaza acest articol

Safetox – diadema antirid

by realitatea   <1 min
0