Tabu
Image default
FASHION Slider

Saint Laurent Fashion Show | Revenirea glamourului la Paris

După mai multe sezoane în afara calendarului oficial, casa de modă Saint Laurent revine la Paris, cu un spectacol cu public. Pentru această revenire, Anthony Vaccarello oferă o colecție cu feminitate exacerbată, inspirată de Paloma Picasso.

Timp de peste un an, Anthony Vaccarello a decis să creeze și să dezvăluie colecții noi în ritmul său. Spectacolele sale virtuale ne-au făcut să călătorim în spații naturale magnifice, în Islanda sau în deșert. În acest sezon, ne întoarcem la Paris! Casa revine la calendarul oficial al Săptămânii modei pentru a-și prezenta colecția de primăvară-vară 2022. Decorul nu este mai puțin spectaculos decât curtea din Trocadéro. În aer liber, în seara zilei de 28 septembrie, cu fața către Turnul Eiffel iluminat, un perete gigantic de spoturi se transformă pentru finalul spectacolului într-o cascadă uluitoare care stropește cu lumină și face Parisul să strălucească.

Mai întâi, fii femeie! Acest spectacol confirmă tendința sezonului care pune corpul feminin înapoi în lumina reflectoarelor și în valoare. În salopeta sa bodycon din lycra roșie, neagră sau imprimată cu flori, drapată alternativ, într-o rochie cu fantă sau croială, femeia Saint Laurent, urcată pe tocuri la fel de înalte ca Turnul Eiffel, provoacă lumea întreagă.

„Această colecție este o dorință de emancipare, de a prelua firul unei seducții subversive, un cuvânt esențial pe care tindem să-l eliminăm”.

Anthony Vaccarello

Femeia Saint Laurent are arta de a se pune în scenă fără a-și face griji cu privire la bunătate. Merge înainte cu o rochie lungă, foarte lungă, de teatru, „pentru că astăzi este o artă”.

Merge în blugi, cu cămașă de satin, cu jachetă bărbătească. Merge în costume de proporții revizuite, cu bluze în carouri Prince of Wales cu umeri lucrați, mâneci mărite, trei sferturi. Există o libertate afirmată în ea. Cel exprimat de Paloma Picasso, firul comun al acestei colecții. Fiica lui Pablo Picasso și a lui Françoise Gilot, figură a scenei artistice din anii 1980 și creator de bijuterii, ea a fost una dintre rudele lui Yves Saint Laurent și a inspirat colecția sa din 1971.

Toți admiratorii casei erau acolo, aclamați de un public încântat să găsească efervescența Săptămânilor modei. În primul rând erau așezate, printre alții, Carla Bruni-Sarkozy și Catherine Deneuve.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle și-a lansat colecția de haine

Andreea Damian

O cunoscută prezentatoare de televiziune, violată de tatăl vitreg. Detalii șocante!

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă acum Nadine, după ce a renunțat la televiziune

Andreea Damian

Lecțiile de muzică îmbunătățesc abilitățile cognitive ale copiilor și performanța academică

realitatea

Trend Alert: Zebra Print

realitatea

Vintage house la V for Vintage pe 11 aprilie

realitatea

Scrie un comentariu